Люис Хамилтън смята, че тази година крилата на Мерцедес са

...
Люис Хамилтън смята, че тази година крилата на Мерцедес са
Коментари Харесай

Хамилтън: Тази година ни подрязаха крилата

Люис Хамилтън счита, че тази година крилата на " Мерцедес " са били подрязани и това прави борбата за купата по-трудна. Световният първенец от Макс Верстапен четири надпревари преди края.

Хамилтън чака " Ред бул " да има преимущество и в идващото съревнование за Гран при на Бразилия. Пилотът на " Мерцедес " изостава с 19 точки от Макс Верстапен в борбата за купата четири надпревари преди края. Верстапен завоюва последното съревнование в Бразилия през 2019, а през 2018 водеше в надпреварата преди конфликт с Естебан Окон, който затваряше с една обиколка.

" Очаквам задачата ни да е допустимо най-трудна. Тяхната скорост явно беше феноменална в последното съревнование. Имат супер кола цяла година. Имат най-силната кола, а ние се справихме толкоз добре, колкото можем. Ще натискаме този уикенд, с цел да забележим дали ще може да изстискаме още малко от колата ", съобщи Хамилтън.

Той има единствено пет победи от 18 надпревари този сезон, като това е най-слабият му сезон по този индикатор от дебюта му в " Мерцедес " през 2013 година, когато завоюва единствено един път.

Попитан дали този сезон е толкоз сложен, колкото дебютният му в " Макларън " през 2007, когато загуби купата от Кими Райконен в последния старт, Хамилтън отговори: " Това е просто поредна година, всички са сложни. По доста разнообразни способи тази година крилата ни бяха подрязани, тъй че е по-трудно да извлечем максимума от колата. През 2007 също беше мъчно, не ги класифицирам, всяка година е сложна. "

1️⃣ Max Verstappen - 312.5 points
2️⃣ Lewis Hamilton - 293.5 points

The rivalry will be renewed in Brazil, let`s do this!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР