Людмила Захажаева има идол на подражание. Оказва се, че Лили

...
Людмила Захажаева има идол на подражание. Оказва се, че Лили
Коментари Харесай

Гол От Корнър! Вижте Каква Е Неподозираната Връзка Между Захажаева И Лили Иванова! Дръжте Се И Двете Са

Людмила Захажаева има кумир на подражателство. Оказва се, че Лили Иванова е освен неин идол. А и на още една от възрастните дамите в Къщата на Големия брат. И в случай че майката на Абена Вулева копира визията на неостаряващата легенда, то Луна се мъчи да го докара на държание като си поставя нейни думи в устата.

Захажаева още с влизането си в БИГ Брадър шокира с изцяло променената си визия. Дали благодарение на естетичната хирургия, само че тя се е преобразила едно към едно с Лили. Това се набива още на пръв взор и доста почитатели на шоуто видяха приликата. Даже някои считат, че мъчно могат да се намерят разлики сред двете дами.

Люси наподобява досуш като примадоната. И с прическата и с грима, че и заучените жестове са същите като на певицата. Някои се майтапят, че даже и бръчките по врата им са едни и същи. Захажаева сподели още на старта на предаването, че си пада по Лиленце Пиленце. Рускинята запя песента й „ Стари мой приятелю ”, с което изненада аудиторията, че я имитира освен на външен тип, само че и с глас и жестове, предават от hotarena.net.

За Луна може да се каже, че имитацията е мъчно доловима. При представянето си за шоуто се видя, че фолкаджийката употребява откъс от думи на Лили Иванова казани в изявление през лятото. „ Хубава, неприятна, това съм аз, оригинал! ”. Докато иконата на естрадата пред Антон Хекимян изрече: „ Аз съм оригинал. Хубав-лош, аз съм оригинал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР