Людмила Захажаева и дъщеря й Албена Вулева вече близо 1

...
Людмила Захажаева и дъщеря й Албена Вулева вече близо 1
Коментари Харесай

Захажаева и Вулева претърпели бесен скандал заради мъж! Людмила креснала: Ти вече нямаш майка!

Людмила Захажаева и щерка й Албена Вулева към този момент близо 1 година не са си продумвали и дума след жестока кавга, предава „ Галерия “. Това настояват близки до гаджето на тв водещата, който е и ябълката на раздора сред майка и щерка.
Двете пазят в загадка конфликтните си връзки по избор на Захажаева, която не желала „ да става за срам на хората “. Затова и Вулева я пази на всеки лайф в „ Биг Брадър “ като примерна щерка и по нищо не проличава, че Албена е надълбоко афектирана на майка си поради огромната си обич Недик Недков.

Припомняме, че Вулева и фитнес инструкторът Недик са дружно повече от 10 години. През този интервал двамата няколко пъти се разделяха и събираха, все поради изневери от страна на бодибилдъра. Именно поради слабите му ангели Захажаева в никакъв случай не го е харесвала и непрекъснато мелела сол на главата на щерка си. „ Ти заслужаваш нещо по-добро. Ти си дама, красива, умна, може да имаш всеки, а друг гол охлюв “, нареждала Людмила. Гаджето на щерка й даже не е измежду многочислените й другари във Facebook.

Година след присъединяване на Албена в „ ВИП Брадър “ през 2014 двамата с Недик се разделят дефинитивно. Уж. Тогава Вулева схваща, че той си има държанка на име Мери, с която връзките му се задълбочават и Недков даже възнамерява да зареже тв водещата. Албена избира първа да постави завършек на връзката им, а за Недик решението й идва добре пристигнало. Фитнес инструкторът и Мери заживяват дружно на фамилни начала, а най-щастлива от стеклите се условия е някогашната му кандидат-свекърва Захажаева. Рускинята е удовлетворена, че щерка й най-накрая се е отървала от кръшкача.

Щастието й обаче продължава единствено година. Мери и Недик се разделят и той още веднъж се връща при всеопрощаващата Албена. Така стартират и непрестанните кавги сред нея и майка й, която с острия си език постоянно знаела по какъв начин да я ужили. След следващия спор двете си споделят толкоз жестоки думи, че Вулева три дни плаче на рамото на обичания си, описват негови приятели.

„ Останеш ли с него, ти към този момент нямаш майка “, заплашила Захажаева. Така Албена избира любовта на погрешния си другар, а Людмила в продължение на близо година не звъни на щерка си. Едва след поканата на „ Биг Брадър “ да взе участие в риалити шоуто, Захажаева се обажда на Вулева с зов да го играят сплотено семейство най-малко запред хората. И досега Албена съвършено съумява да скри истината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР