Людмил Хаджисотиров остана доволен от играта в защита на водения

...
Людмил Хаджисотиров остана доволен от играта в защита на водения
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Успяхме да лимитираме отбора на Левски

Людмил Хаджисотиров остана удовлетворен от играта в отбрана на водения от него Рилски състезател при успеха над Левски с 75:62 в мач от Балканската лига. Младият ментор беше леко обезпокоен от загубата на централизация в нахлуване:

 Рилски състезател победи Левски в Балканската лига
Рилски състезател се наложи над Левски в Балканската лига

Самоковци се поздравиха с триумф с 75-62

" Изиграхме добър мач в отбрана, в който успяхме да лимитираме тима на Левски до 14-17 точки за част и общо до 62, което беше и нашата цел. Не ми хареса това, че в последните минути загубихме централизация в нахлуване, а това е нещо, което не трябва да позволяваме в мачовете с любимците в лигата.

Това мисля, че е нещото, което би трябвало да почистим, само че другояче съм удовлетворен от старанието на момчетата, изключително в отбрана. За всички е ясно, че играем ли добре в отбрана нападението ще тръгне.

Лошото е това, което се случи с Денислав Вутев. Надявам се и притискам палци травмата му да не е сериозна, само че сега нищо не мога да кажа. Ще би трябвало да създадем проучвания, с цел да забележим какво е положението му, само че в действителност се надявам да няма нищо съществено ", приключи младият експерт.

 Снимка 318498
Източник:

Златин Георгиев също установи проблеми с концентрацията. Нещо, което не трябва да бъде допускано против грандове като Балкан и Лукойл Академик:

" Мисля, че през днешния ден 35 минути играхме доста добре, само че в последните минути направихме много неточности, което разреши на момчетата от Левски да понижат разликата. Радващото обаче е, че не позволихме да се стигне до някакви трагични моменти и си спечелихме мача.

Ако играем против Балкан или Лукойл това обаче може да ни изиграе неприятна смешка и по тази причина би трябвало да заобикаляме такива обстановки " - приключи Георгиев.

 Снимка 318499
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР