Любовта на Татяна Лолова и Орлин Горанов е втората песен

...
Любовта на Татяна Лолова и Орлин Горанов е втората песен
Коментари Харесай

Чуйте последната песен на Татяна Лолова

" Любовта " на Татяна Лолова и Орлин Горанов е втората ария от плана " Пеещи актьори ", която ще звучи в новия сериал на Българска национална телевизия " Порталът ". Тя беше записана малко преди обичаната комедийна актриса да ни напусне.

Защо Татяна Лолова взе участие в плана " Пеещи актьори "?

" Ами просто тъй като съм пееща артистка. Хем артистка, хем пееща. Хем певица, хем артистка. Да не приказваме, че имам и дует с Орлин, тъй като ще възбудим болежка в доста женски сърца с хубави гласове на пеещи артистки, че тъкмо мене избраха за дует с Орлин Горанов. Много се веселя, че вземам участие. Зарадвайте се и вие. Като ви питат за какво сте толкоз радостни, кажете - ами, слушахме една артистка, която пропя в един план ", споделя Лолова малко преди да се болести с Covid-19 и да влезе в " Пирогов ", където се оправи с ковид, само че издъхна от своите съпътстващи болести.

Във кино лентата " Порталът " е и последната кино роля на неповторимата Татяна Лолова. Снимките му към този момент завършиха и той следва да бъде излъчен в ефира на публичната медия напълно скоро.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР