Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна.

...
Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна.
Коментари Харесай

Натали Портман и Бенджамин Милпие - 10 години по-късно

Любовта на Натали Портман и Бенджамин Милпие става все по-силна. Двамата се любуват на романса си повече от десетилетие. И не го крият.
 Моби, Натали Портман и имали ли са двамата връзка
Имала ли е Натали Портман връзка с Моби

Моби е бил огромен палавец

Звездата от " Тор: обич и гръмотевици " означи 10-годишнината от сватбата си със брачна половинка си и в Instagram.

" Днес се навършват 10 години @benjaminmillepied и става все по-добре... ", написа тя в обявата. Към простичките, само че цялостни с обич думи актрисата добави и тяхна обща фотография, която илюстрира насладата им един към различен.

За по-малко от 24 часа постът има повече от 136 хиляди лайкове - всички от почитатели, близки и другари на двойката, които се радват и възхищават на паметния празник.
 Снимка 583178

Милпие показа обявата в стори, като добави и друга фотография, съпроводена от думите: " 10 години през днешния ден! " Но танцьорът напомни и още един специфичен кадър - с него надникваме зад кулисите на кино лентата " Черният лебед ", по време на фотосите на който двамата се срещат за първи път през 2010 година Две години по-късно, на 4 август, те подписват брак и през днешния ден се радват на 11-годишния си наследник Алеф и на петгодишната си щерка Амалия.

Натали Портман и Бенджамин Милпие работят още веднъж дружно във кино лентата Vox Lux от 2018 година Тогава носителката на Оскар споделя пред People какъв брой обича да работи със брачна половинка си.
 Натали Портман,
Колко време е лишило на Натали Портман, с цел да стане супергерой

Истинско предизвикателство

" Беше в действителност занимателно. Той ме познава доста добре и знае кои са мощните и слабите ми страни в танците. Така че в действителност съумя да сътвори хореография бързо и без никакъв проблем, а имахме доста малко време ", споделя Портман. " Беше занимателно да го следя по какъв начин твори, тъй като не ми се случва постоянно да го виждам в студиото. Просто да видя лекотата и експертните знания, които има, и несъмнено разнообразни типове танци. Беше в действителност, в действителност зашеметяващо. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР