Любовта на Мара Отварачката и съпруг номер три върви с

...
Любовта на Мара Отварачката и съпруг номер три върви с
Коментари Харесай

Миро Дзвера отново „налюби“ Мара Отварачката!Тя го изтри от профила си

Любовта на Мара Отварачката и брачен партньор номер три върви с цялостна пара

Толкова, че чалгарката и Мирослав Соколов още веднъж са разграничени. Бурята се разразила преди няколко вечери, когато лихварят отново са го налегнали “ карастоянчовците “ и е пребил Мария. Доказателство, че пристрастеността им е прераснала в побой разкрива обстоятелството, че певицата е изтрила всички фотоси на брачна половинка си от профила си. А  и към този момент не носи брачната си халка,  а я е свалила.

Но даже да е с болки и синини от шамарите и ударите, никой не може да подсигурява, че Мара Отварачката още веднъж няма отново да припълзи до побойника. Нали по този начин двамата се „ обичали “?!

Това твърди самата заралийка, като единствено преди дни отиде до прокуратурата, с цел да смъкна всичките обвинявания на физически тормоз от брачна половинка си Миро Дзвера.

„ Такива сме си ние, буйни и по този начин се обичаме. Не сме като елементарните хора, при нас любовта върви на вълни и от време на време се пошляпваме по-яко, драскаме, приказваме си обидни думи. За да ни е забавно. Нашата връзка не се трансформира с години, нито с часове, даже не и с минути, ами ежесекундно “, дипли ги Мария. Вероятно забавното е било допълнително, че май- май към този момент горчи, подмятат я в нета.

Инфо: Лупа.бг

 

 

Тагове: Миро Дзвера Мирослав Соколов Мара Отварачката Мария певица прокуратура побой
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР