Любовта на Андреа и Кубрат Пулев се превърна в нещо

...
Любовта на Андреа и Кубрат Пулев се превърна в нещо
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Андреа, първо изтрезней, а после се излекувай от манията си по мен!

Любовта на Андреа и Кубрат Пулев се трансформира в нещо пъклен нелицеприятно. Двамата, които прекараха дружно толкоз години, колкото доста бракове не могат да устоят, в този момент са се настървили един против различен и като че ли не могат да се понасят.

Истината обаче е, че певицата е тази, която способства и продължава да способства за този процес в връзките им. Кубрат от дълго време е с друга - с жена си Розали Петрова, от която към този момент има две деца. А Андреа не стопира да рови, да разбунва кошера и да се заяжда с Кобрата.

Нещо повече - точно на моминското празненство на Златка Райкова преди дни, Андреа пусна стори, в което съобщи на Кобрата, че ще го блокира, тъй като той бил " най-гадният човек на света ". Е, по какъв начин го разбирате това?! Пияна ли го направи чалгаджийката, какво ли, само че дейностите й са несъответстващи.

След абсурда, който се развихри в нета около тази обява, Пулев неизбежно е буен. Близки до него разкриха, че Кубрат намерено признавал по какъв начин не може да се оправи с изблиците на някогашната си, колкото и да е опитвал да се схванат и да я придума да си продължи живота без него.

" Андреа, първо изтрезней, а след това се отърви от тази фикс идея по мен, тъй като ти вреди. Всички го схващат, по какъв начин ти не го проумя?! ", изригнал Пулев, само че евентуално и този път ще си " пее " на вятъра.

Инфо: България през днешния ден

Тагове: Кубрат Пулев Андреа Кобрата Златка Райкова Андреа и Кубрат Пулев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР