Любовта е водещата и най-важна тема в четвъртия филм от

...
Любовта е водещата и най-важна тема в четвъртия филм от
Коментари Харесай

Киану Рийвс: Любовта е най-важната тема в Матрицата 4

Любовта е водещата и най-важна тематика в четвъртия филм от паметната кино поредност " Матрицата " - едно от блокбастър заглавията в афиша с коледни министър председатели на огромен екран и у нас.
Това разкриват звездите и реализатори на основни функции и в новата лента  Киану Рийвс и Кари-Ан Мос в изявление за съветското издание „ Известия “.

Паралелно, във кино лентата участва и тематиката за системите за ръководство. „ Нека се спрем на обстоятелството, че тук става дума за обич и за проучване на системите за ръководство! И за опитите да се борим за по-добра действителност! И освен за хора, само че и за стратегии и машини. За всички! ", споделят актьорите.

Четвъртият филм е безусловно потопен в обич, споделя и Кари-Ан Мос. Тази тематика е значима за режисьора на кино лентата Лана Вачовски, добавя тя. „ За нея " Матрицата " постоянно е била най-вече за обич, макар че знам, че това не е ясно на всеки и не всеки е склонен с това. Във всеки случай има толкоз доста пластове, не е толкоз елементарно да се изясни всичко накратко “, споделя актрисата.

Под името " Матрицата: Възкресения ", продължението на филмовата поредност идва 18 години след третата част, считана дълго време за последна
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР