Любовта е най-хубавото чувство на света, макар често за нея

...
Любовта е най-хубавото чувство на света, макар често за нея
Коментари Харесай

10 неща, които жената прави, когато харесва някого

Любовта е най-хубавото възприятие на света, въпреки постоянно за нея да нямаме пояснение. Случвало ли ви се е да си падате по някого, само че все пак по една или друга причина да не си го признавате и даже да пробвате да отречете възприятията си и пред самите себе си? За да разсеем подозренията ви дали изпитвате освен това към някого…

Ето някои неща, които съвсем всяка жена прави, когато е влюбена

Отделяте време за мъжа

Разбира се, че го вършиме. Вие явно харесвате някого, в случай че макар натоварения си график, постоянно намирате време да говорите с него или да го видите.

Искате да бъде с него непрекъснато. Когато той е на празненство да вземем за пример, вие също ще желаете да бъдете там. Дори и да не харесвате футбол, бихте отишли на мач, в случай че другари ви поканят и знаете, че той също ще бъде там. Защо другояче бихте губили времето си с нещо, което не ви допада…

Отговаряте бързо

Ако получите текстово известие от него, вие му отговаряте в рамките единствено на няколко секунди, като същото е и когато той ви се обади. Склонни сте да приемете всички предложения за срещи, които той ви насочва, просто тъй като в действителност си падате по него.

Дистанцирате се

Разбира се, има и дами, които не са склонни толкоз намерено да демонстрират благосклонностите си към някого. Някои от вас може да избира да се дистанцират, тъй като не знаят какво да вършат с възприятията си. Ако и при вас е по този начин и индивидът насреща не ви е наранил по никакъв метод, в противен случай, евентуално има причина да го избягвате, макар че го харесвате.

Обръщате внимание на дребните неща.

Когато една жена харесва мъж, тя ще вземе под внимание всички дребни неща, които той споделя, и всеки подробност, който може да получи от неговата житейска история. Това е по този начин, тъй като вие употребявате всяка опция да научите повече за другия и ще извършите всичко допустимо да оставите положително усещане, в случай че в действителност го харесвате.

Трудно ви е да го гледате в очите

Тук не приказваме за възприятието за виновност или вина, че сме създали нещо неприятно. Просто за множеството хора е съвсем невероятно да поддържат контакт с очите с някой, който в действителност харесват. Може би се опасяват, че в случай че погледнат, ще се влюбят още по-дълбоко или че той може да разбере какво изпитват.

Изчервявате се в негово наличие

Един от най-очевидните физически признаци на привличане е изчервяването. Макар да не можете да го видите сами, в случай че приятелките ви споделят, че непрекъснато вършиме това, когато той е наоколо, значи не го приемате просто като прочут.

Правите лек физически контакт

За разлика от мъжете, не толкоз доста дами се осмеляват на това, само че към момента има някои, които го вършат. Това може да включва повърхностно допиране на ръката или безобидно потупване по гърба, както и всякаква друга форма на дискретна непосредственост.

Отделяте време да го опознаете

Ако след всичко казано дотук, продължавате да отричате, че изпитвате сантиментални усеща към някого, ще ви попитаме нещо. Знаете ли кой е обичаният му филм, тим или цвят, каква храна обича най-вече, какво желае да реализира в живота и така нататък Ако без съмнение може да отговорите на тези и сходни на тях въпроси, замислете се за какъв брой от приятелите ви може да извършите същото. Изводите оставяме на вас.

Избягвате да говорите за старите си връзки пред него

Последният и най-очевиден знак че харесвате някого, е, че тя не обичате да говорите за старите си гаджета, когато той е в близост. Причината е, че не желаете да се излагате и да оставите неверно усещане.

Ако всичко това може да опише и вашата обстановка, значи несъмнено Купидон не ви е подминал. Разбира се, от време на време е плашещо да разкриете възприятията си пред някого, с цел да не бъдете засегнати, само че все някой би трябвало да направи първата крачка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР