Любовта е когато затворим очи и единственият образ, който се

...
Любовта е когато затворим очи и единственият образ, който се
Коментари Харесай

Подарете вдъхновяващи възможности на любимия човек на Свети Валентин

Любовта е когато затворим очи и единственият облик, който се появява е този на обичания човек. Когато вършим общи проекти, когато абсолютно споделяме опциите за триумф с другия.

На Свети Валентин, влюбените ще поднесат на своята половинка плюшено мече или голямо сърце, което да засвидетелства откровените усеща, само че за какво да не добавите още страсти и изненадате обичания човек с квитанции за Спорт тото.

Какво по-романтично от това във фиша да бъдат попълнени рождените ви дати и датата на вашата първа среща, а също и числата, които дружно ще изберете, с цел да бъде приключена комбинацията на вашия взаимен шанс?
 Българският състезателен тотализатор раздаде повече от 10 000 000 лв. за по-малко от седмица
Българският състезателен тотализатор раздаде повече от 10 000 000 лв. за по-малко от седмица

Още един българин се причислява към увеличаващото се семейство на тото милионерите

Помислете, върху тази опция, тъй като Спорт тото е подготвило и изненада за празника в играта " 5 от 35 ". Тази неделя в 12-я тираж, ще бъдат раздадени, посредством чоп 10 спомагателни облаги, всяка на стойност 500 лв.. Традиционно играта " Тото 2 - Зодиак " може да зарадва най-големите късметлии с облаги до 3 000 000 лв., а вашите зодии, попълнени в една композиция, могат да усилят възможностите за облаги. Любимата игра " 6 от 42 " е с планиран джакпот от 380 000 лв..

Не подценявайте и моментните лотарийни игри, тъй като от " Големият удар ", " Зодиак ", " Твоят шанс ", " Тото Джакпот " и " Честит празник " можете да спечелите до 100 000 лв..

Ако инцидентно не откриете късметлийските знаци, можете да регистрирате кодовете на тези талони на и да се включите в акцията " Печалби плюс - Световна купа Банско ". Кампанията ще продължи до 26 февруари, а на 27 февруари ще бъде изтеглена огромната облага, която е нов автомобил.

В любовта двама души във всяка секунда споделят живота си, споделете и шанса си в 12-я тираж на Български състезателен тотализатор. Той ще бъде извършен в най-красивия ден от годината - денят на любовта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР