Любовната сага между Лидия и Наско Колев май вече е

...
Любовната сага между Лидия и Наско Колев май вече е
Коментари Харесай

Лидия намекна за раздяла с Наско Колев

Любовната сага сред Лидия и Наско Колев май към този момент е в историята, в случай че съдим по последните фрагменти, които фолкпевицата качи в обществените мрежи. На тях русокоската пръска подобен вманиачен съблазън, какъвто избягваше да показва, до момента в който беше с рапъра.

На фрагментите Лидия се е разкрачила в дословния смисъл на думата, демонстрирайки топ гъвкавост и съвършена фигура, която сигурно е провокирала сърцетуптене в мъжката половина от почитателите й.

" Това е за всички мъже, т.е. за всички хора, които желаят животът им да е по-хубав, а не да се трансформират в амеби ", написа многозначително Лидия, а дали засяга някого по-конкретно с думите си, оставяме на вас да прецените.

Междувременно тя бе затрупана, предстоящо, от стотици реакции и мнения, огромна част от които прекомерно нагорещени, в унисон с фотосите, които е качила. А по какъв начин е реагирал Атанас Колев на фрагментите, можем единствено да гадаем, само че надали му се е понравило сходно държание, пък даже и от към този момент някогашната му възлюбена

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР