Любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън е голямо

...
Любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън е голямо
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън получава емблематичния годежен пръстен на Даяна благодарение на принц Хари

Любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън е огромно неспокойствие за доста хора – бъдещият крал на Англия, първородният наследник на спорния принц и обичаната починала принцеса, най-сетне бе намерил любовта.

Е, механически, той е разкрил обич преди години, само че изчаква, до момента в който стане в действителност сигурен. Уилям не е желал да се дами млад, което значи, че двамата с Кейт излизат цели седем години, преди той да зададе съдбовния въпрос. А когато го направи, светът затаи мирис... Всички се разълнуваха, когато Уилям подари на бъдещата си брачна половинка обичания годежен пръстен на майка си.

Годежният пръстен на принцеса Даяна е в действителност неповторим – 12-каратовият объл цейлонски сапфир, заобиколен от 14 диаманта и подложен в 18-каратово бяло злато беше в центъра на вниманието по време на доста от изявите ѝ като кралска персона. След гибелта на Даяна се предполагаше, че емблематичното украшение ще бъде архивирано. Както се оказва, един от синовете на Даяна обаче е изискал пръстена след нейната гибел. И това не е бил Уилям.

Любовната история на принцеса Даяна и принц Чарлз в този момент може да наподобява напълно друго, само че в действителност по това време е била същинска приказка. Най-желаният ерген открива любовта в лицето на тихата и скромна учителка със златно сърце. Годежът на бъдещия крал на Англия е означавал доста за правилните жители, които са го следили по какъв начин пораства.

Емблематичният годежен пръстен на Даяна в действителност е неин персонален избор. Чарлз ѝ разрешава да избере всред редица дизайни, показани от бижутера Garrard. Бъдещата принцеса на Уелс избира 12-каратов объл цейлонски сапфир, заобиколен от 14 диаманта и подложен в 18-каратово бяло злато. За разлика от предходните кралски пръстени, той не е направен по поръчка, а цената му е 30 000 $. Сп. “Vogue” оповестява, че кралските особи не са били разчувствани от концепцията, че е избрала пръстен, който всеки различен също може да има.

 image2_16x9.png Годишният Хороскоп за 2021-ва на Edna.bg! На фокус
Даяна взема решение да резервира пръстена, когато двамата с Чарлз се разделят, и постоянно е виждана да го носи, просто тъй като е обичала доста самото украшение. След нейната гибел беше разкрито, че е имало спогодба бижутата ѝ да се разделят сред синовете ѝ за бъдещите им съпруги.

„ Бих желала да разпределите всичките ми бижута за наследството, което ще имат моите синове, тъй че съпругите им да могат след време да ги получат или да ги употребяват “, твърди Даяна в писмо , в което изяснява какво да се прави с движимостите ѝ, в случай че нещо се случи с нея, съгласно “The Sun”. „ Оставям точното разделяне на бижутата на ваша преценка. “

Според иконома на Даяна – Пол Бърел, след гибелта на Даяна той е инструктирал момчетата да си вземат по нещо за спомен.

„ Вземете нещо, което ѝ е принадлежало, с цел да можете да го пазите “, спомня си той, инструктирайки ги в документалния филм на “Amazon” от 2017 „ Историята на Даяна “.

„ Какво искаш, Уилям? “

„ Бих желал часовника на мама на Cartier, този, който дядо Спенсър ѝ е подарил за 21-вия ѝ рожден ден “, дал отговор Уилям.

Принц Хари споделя своя спомен за момента, в който е трябвало да вземе своето решение:

„ Спомням си по какъв начин държах ръката на мама, когато бях малко момче, и от този пръстен постоянно ме болеше, тъй като беше толкоз огромен “ , споделя той на Пол. И по този начин икономът дава на дребния Хари годежния пръстен на майка му.

Когато нещата с Уилям и Кейт стартират да стават съществени, Хари предлага пръстена на Уилям. Смята се, че му е харесвала концепцията пръстенът да седи на трона, когато един ден Кейт стане кралица.

Уилям е доста признателен за този жест. Подаряването му на Кейт е означавало доста за него, както той споделя по-късно по време на изявлението по случай годежа им.

„ Е, както може би в този момент разпознавате, това е годежният пръстен на майка ми, който е доста специфичен за мен, тъкмо както и Кейт е доста специфична за мен в този момент. Беше вярно, че двамата бяха събрани дружно “, показа Уилям. „ Това беше моят метод да направя по този начин, че майка ми да не пропусне вълнението и обстоятелството, че ще прекараме остатъка от живота си дружно. “
 Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол  Всички способи, по които принцеса Даяна е нарушавала кралския протокол
Когато идва време Хари да предложи брак на Меган, той също решва да включи Даяна в проектите си.

„ Пръстенът явно е от жълто злато, тъй като това е обичаното на Меган, главният камък си набрах от Ботсвана, а дребните диаманти от двете страни са от бижутерската сбирка на майка ми, с цел да сме сигурни, че тя е с нас на това бясно странствуване дружно “, разкри Хари по време на изявлението за годежа им по Би Би Си.
 15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна  15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна  15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна  15 момента, в които Кейт и Мегън бяха двойнички на Даяна
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР