Любовната игра е много важен елемент, който предразполага жената да

...
Любовната игра е много важен елемент, който предразполага жената да
Коментари Харесай

Това са ДОКОСВАНИЯТА, които подлудяват всяка жена

Любовната игра е доста значим детайл, който подготвя дамата да се отпусне и да се наслаждения изцяло за идното полово наслаждение. Много мъже пропущат този факт, тъй като работят прекомерно преждевременно и егоистично. Всеки мъж би трябвало да знае, че има избрани способи да възбуди дамата и да я накара да стигне до дъно по този начин, че да изиска още и още в бъдеще.

За задачата просто би трябвало да ползва тъкмо избрани техники, за които дори не е предполагал, че се отразяват ужасно на представителката на нежния пол. Мъжът може да подлуди от възбуденост всяка жена, в случай че я гали тук-там, които не са нормални.

Когато мъжът милва дамата в разнообразни области, тя стартира може да се побърка от кеф и приятност. Освен това този способ ускорява привличането сред двамата. Кои места могат да накарат дамата да се усеща великолепно:

1. Целувки по свивките на лакътя
Как да привлечеш вниманието на мъжа!? Пет безотказни трика
Понякога се оказва много мъчно една жена да притегли вниманието на мъж, да го накара да я забележи и да осъществят контакт. Не всички...

Едно свръхчувствително място, за което доста малко мъже се сещат. Там кръвоносните съдове се доближават към кожата и мястото е извънредно сензитивно на досег. Тук се намират голям брой нервни окончания и кафези, които реагират след стимулиране. Затова в случай че желаете да подлудите някоя дама, разгънете ръката й и я целувайте в свивката - постепенно и нежно, като понякога я галите. Затоплете с език нежната й кожа. Ефектът ще е изумителен.

2. Галене в региона на корема

В най-горната част на корема се намират нервни окончания, които са доста чувствителни. Когато започнете да ги целувате и галите, дамата ще се възбуди ненадейно. За задачата използвайте устните си, като започнете деликатно да масажирате мястото над корема. След това можете да слезете на равнището на пъпа, само че без да бързате. Ще усетите приятното й стягане на коремните мускули. Намалете темпото и по-късно продължете надолу. Жената към този момент е подготвена за бурна обич с вас.

3. Започнете да целувате бедрата й

Мъжете бързат да се насочат към обекта сред бедрата на дамата, а не се сещат първо да обходят с ръка и език точно тях. Жената полудява, когато някой мъж стартира леко да захапва бедрата им. Започнете да масажирате деликатно бедрата, само че без да докосвате интимната й област. Когато усетите, че тя е изцяло възбудена, може към този момент да действате.
Тайната на докосването
Екип от учени от медицинския център към Колумбийския университет, водени от доцент доктор Елън Лъмпкин (соматосензорна биология), позволяват...

4. Масаж на дланите й

Поради обстоятелството, че в дланта има над 40 000 нервни окончания, тя може също да се масажира. Не притискайте и намерете уместно масажно олио.

5. Докосване на коленете

Свивката на коленете е друга ерогенна зона при дамите. Там има голям брой нервни рецептори, които реагират на досег. Докосвайте тази област с върха на пръстите, галете я нежно и продължете с език.

Ако прилагате тези способи, всяка жена ще е удовлетворена и ще моли за още. Насладете се на любовната игра и не бързайте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР