Любовната драма във “Фермата се ожесточи тази вечер, след като

...
Любовната драма във “Фермата се ожесточи тази вечер, след като
Коментари Харесай

Вдовицата Виолета сваля влюбения Алек

Любовната драма във “Фермата ” се ожесточи довечера , откакто фермерите намерено заговориха, че вдовицата Виолета съществено се меси в връзките сред двойката Алек и Валерия, видя HotArena .

Според тях тя ще се опита да отмъкне футболиста след финала на шоуто , а до тогава ще го играе най-хубава другарка. Русата красавица пък към този момент прави проекти за пътувания в чужбина с новия си любимец, без значение, че той е бясно влюбен във Валерия.

Гимнастичката и футболистът не крият възприятията си един към различен, а предходната седмица даже се венчаха по остарял български жанр. Оказа се, че влюбените са подготвени да повторят обетите си и отвън риалитито и надалеч от камерите, защото намеренията им са съществени.

Хубавата вдовица Виолета обаче не се отлепя от тях и за секунда , което от ден на ден нервира останалите. Вили си приписа ролята на кума на младата двойка и за пред тях поддържа връзките им, само че уединено се държи много фриволно с влюбения Алек.

“Бентлито и Алек са си женени, а тя им е като сянка. Не ги оставя на мира за две секунди, каквото и да вършат. За мен тя е лека жена и се натяга на Алек. И има най-хитрата мазна имитация да оправдава наличието си - тя е “кумичката ”, одума я нощес пред останалите мъже дърводелецът Станислав.

Мнението си той показа и на самия Алек, който единствено кимаше в символ на единодушие.

Валерия също беше предизвестена за желанията на новата си другарка от дресьорката на кучета Елена. „ Имаш гюле тука, което не ти играе добра роля “, разяснява тя.

Въпреки това и нощес Виолета не се поколеба да бъде рисково близка с Алек и да го утешава поради любовната му драма с Валерия. Гимнастичката му бяга по тъча и към този момент мълчи пред него по въпроса с значимото си гадже на открито.

Вдовицата още веднъж откри метод да сепокаже като добра другарка като приклещи унилия Алек и взе да го стимулира да не се отхвърля от това да стане победител във “Фермата 3 ”. Тя даже му даде обещание, в случай че той стигне до край да гласоподава за него от 5 сим карти и да впрегне своя компания също да го поддържа. „ И след това отиваме в Барселона! “, начерта проект за живота отвън предаването тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР