Любовната афера на Башар Рахал и моделката Райна Караянева е

...
Любовната афера на Башар Рахал и моделката Райна Караянева е
Коментари Харесай

Башар Рахал неразделен с любовницата! Жена му нямала нищо против аферата му

Любовната спекулация на Башар Рахал и моделката Райна Караянева е една от най-коментираните злословия в артистичните среди. Според близки до артиста връзката им се задълбочава и двамата даже заживели под един покрив, разбра HotArena.

Влюбените към този момент не криели близостта си и се появявали дружно на обществени места, а Башар публично показал хубавицата на своите другари и сътрудници. Пред и дни фотографите на „ Ретро “ засякоха двойката на разходка в центъра на София, по време на която Рахал показва възприятията си към Райна, като й подари свежи пролетни цветя.

В артгилдията разясняват, че формалната брачна половинка на артиста – Калина Рахал, която живее и работи като продуцент в Америка, била наясно с паралелната му връзка. Двамата от години живеят разграничени на разнообразни континенти, само че към момента не са се развели пред закона поради двете си деца, които Башар обожава.

А и Калина нямала нищо срещу любовните забежки на артиста, защото и тя не оставала сама през годините. Само че Башар живее с Райна и постоянно обичат да се отдават на пътешествия. През януари бяха в Тайланд, откъдето моделът споделяше спиращи дъха фотоси, очевидно доста щастлива.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР