Любовна драма най-вероятно стои зад покушението с киселина над 36-годишната

...
Любовна драма най-вероятно стои зад покушението с киселина над 36-годишната
Коментари Харесай

Любовна драма в дъното на покушението срещу Ажда! Приятелки издадоха скандални подробности от личния й живот

Любовна драма най-вероятно стои зад покушението с киселина над 36-годишната Ажда Ибрахимова. Това е главната версия, по която работи Министерство на вътрешните работи, споделиха проверяващи пред в. " Телеграф ".

Според ченгетата има възможност някой отблъснат любовник на сладкарката да е решил да й мъсти, само че всичко е в развой на следствие.

Мотивът за заливането на дамата с киселина най-вероятно е персонален, има съответни данни за възможния причинител, съобщи през вчерашния ден основният прокурор Сотир Цацаров.

Часове след заливането с киселина почнали разпити на всички близки и другари на 36-годишната сладкарка. Според проверяващи огромна част от тях давали спорни показания, които не се припокривали, а някои даже се разминавали фрапантно. Приятелки на Ажда даже споделили, че тя ходила по казина, само че нямала задължения и не била пристрастена към комара.

Освен любовна драма, те не отхвърлят и втория претекст - някой да е заплашил Ибрахимова поради бизнеса й, само че той бил едва евентуален.

Съседи на Ажда и мъжа й Джума Юзчелик описаха, че били положително семейство. Ажда имала два автомобила - опел и мерцедес, които могат да се видят в профила й във фейсбук. Те обаче нито имали яростна конкуренция, нито пък изпъквали с по-заможен метод на живот.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР