Любослав Пенев подаде оставка като треньор на ЦСКА-София три месеца

...
Любослав Пенев подаде оставка като треньор на ЦСКА-София три месеца
Коментари Харесай

Любослав Пенев напусна ЦСКА-София

Любослав Пенев подаде оставка като треньор на ЦСКА-София три месеца откакто застана на позицията. Той стимулира решението си с липса на поддръжка от управлението на клуба.

" През тези три месеца (като треньор на ЦСКА-София) единствен подех борба за правдивост и против неточни съдийски отсъждания, които уверено ощетяваха ЦСКА. В тази несъвместима с позицията ми на треньор борба, бях подкрепян само от последователите на клуба. Ръководството на футболния клуб не застана зад мен и не зае никаква позиция против тази очевидна неправда ", се споделя в позицията на треньора.

Пенев добавя, че е станал очевидец на държание от управлението, което е довело до демотивация на част от футболистите и делене на тима на групички.

" За да си първенец и победител трябват няколко неща: време, самообладание, професионализъм на всички равнища и единност в клуба. Не открих част от тези фактори в ЦСКА. За три месеца аз не мога да изчистя неточности допускани през последните три години, изключително когато срещам тиха, само че гневна съпротива вътре в клуба ", добавя треньорът.

Любослав Пенев споделя, че няма да разреши насмешка с труда му и да се петни името му.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР