Любопитно Успешна, но без деца: Защо 74-годишната Хелън Мирън никога

...
Любопитно Успешна, но без деца: Защо 74-годишната Хелън Мирън никога
Коментари Харесай

Успешна, но без деца: Защо 74-годишната Хелън Мирън никога не стана майка

Любопитно Успешна, само че без деца: Защо 74-годишната Хелън Мирън в никакъв случай не стана майка В свои изявленията актрисата споделя персоналните си претекстове за решението и по какъв начин животът ѝ се е стекъл по този метод  Венелина Стоянова 30 юли 2019, 13:24 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Успешна, само че без деца: Защо 74-годишната Хелън Мирън в никакъв случай не стана майка
Успешна, само че без деца: Защо 74-годишната Хелън Мирън в никакъв случай не стана майка
 Зрелищни екшъни и вдъхновяващи истории във „ Великият понеделник “
Зрелищни екшъни и вдъхновяващи истории във „ Великият понеделник “
 Младото гадже на Ди Каприо проговори за разликата във възрастта
Младото гадже на Ди Каприо проговори за разликата във възрастта
 Умиращата порода на филмовата звезда
Умиращата порода на филмовата звезда
 Венера в Лъв - любовта ни води към нови гении
Венера в Лъв - любовта ни води към нови гении
 Как се готви цяло пиле - 3 вкусни предписания
Как се готви цяло пиле - 3 вкусни предписания
 Проучване: с какво туристите най-вече влудяват чиновниците в хотелите?
Проучване: с какво туристите най-вече влудяват чиновниците в хотелите?
 Пропускате ли закуската? Учени със съвет
Пропускате ли закуската? Учени със съвет

елън Мирън е една от най-невероятните актриси на нашето време. Носителката на "Оскар " е извънредно вдъхновяваща дама, която служи като образец за мнозина, а функциите ѝ постоянно са били повече от блестящи.

Но мнозина не знаят детайлности за персоналния ѝ живот.

Като обстоятелството, че е омъжена за брачна половинка си - режисьорът Тайлър Хакфорд, от 20 години, само че двамата са имали отношение доста преди този момент. Друг забавен факт е, че актрисата няма свои деца. И това е бил неин напълно съзнателен избор, написа Edna.bg.

Тайлър Хакфорд има две деца от собствен предходен брак и Хелън постоянно ги е приемала за свои, само че самата тя в никакъв случай не е ставала майка.
Тази жена излъчва класа като никоя друга - Хелън Мирън  <br> " title= "
"Сексапилът ще ме преследва до гроба ", споделя актрисата Хелън Мирън, която е считана за една от най-красивите и горещи дами в Холивуд. В изявление тя споделя, че когато си на 70 се чувстваш навръх толкоз, само че просто приемаш по друг метод нещата. И има за какво - вижте каква класа излъчва тя в нашата изложба.
" />
В свои изявленията актрисата споделя персоналните си претекстове за решението и по какъв начин животът ѝ се е стекъл по този метод.

"Децата като че ли в никакъв случай не са били в дневния ми ред. Бях прекомерно заета с това да бъда актриса. Не можех да си показва по какъв начин бих могла да вмъкна едно дете в всекидневието ми, без то да страда от обстоятелството, че нямам време за него. Не съм взимала извънредно решение, че не желая деца, само че все си споделях "следващата година, идната година, до момента в който в един миг... към този момент нямаше "следваща година " и опция за бебе ", разкрива Мирън.

Актрисата разяснява още, че не съжалява, че няма свои деца, тъй като има огромно семейство и има децата на брачна половинка си, които приема за изцяло задоволителни.
 Хелън Мирън и Тайлър Хакфорд
"Не ми е било писано, мислех си, че просто очаквам подобаващия миг, само че той по този начин и не пристигна. Не ме интересува какво си мислят хората. Само отегчени старци са се осмелявали да ме питат дали съм раждала. Все ми споделяха да побързам, в случай че желая да имам дете, а аз им отвръщах - Майната ви, не желая! "

Мирън споделя още, че сексът не завършва с напредването на възрастта, а даже в противен случай, в този момент това прекарване е още по-страхотно за нея.

"Когато бях на 20, сексът беше лишен от смисъл, чудноват. Сега е просто прелестен! "

Всеки има право на своя избор, ето за какво би трябвало да приветстваме решението на всяка жена да има или да няма деца, семейство, сполучлива кариера. Защото щастието идва във всевъзможни форми и размери. А Хелън Мирън е страховит образец за това по какъв начин една дама е взела своето решение и не разрешава непознати намеси!



Припомняме, че през 2016 година Дженифър Анистън изригна против медиите и натиска върху дамите, които към момента не са станали майки с отворено писмо.

Тогава холивудската актриса нападна таблоидите, след следващото съмнение дали не е бременна.

"Живеем в свят, който не стопира да ни поучава: на тази възраст би трябвало да се ожениш, на тази възраст би трябвало да имаш деца и така нататък Това е един образец, едно факсимиле, което за благополучие започваме да разрушавам ".

Как актрисата изяснява решението си да няма деца: Истина е, че не чувствам никаква потребност.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Венелина Стоянова Източник: Хелън Мирън
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР