Любопитно разкритие направи най-известният българин в Израел - Емил Велев.

...
Любопитно разкритие направи най-известният българин в Израел - Емил Велев.
Коментари Харесай

Кокала: Апоел даде 10 млн. за играчи, но тези на Левски са по-добри

Любопитно разобличаване направи най-известният българин в Израел - Емил Велев. Той разгласи, че има кръвна връзка с Йоан Стоянов.

Националът ще се изправи против Левски като състезател на Апоел Беер Шева. " Той ми е братовчед! Във вените му тече и моята кръв! Аз го предложих на националния тим ", разгласи Кокала пред sport5.co.il.
 Локомотив (Пловдив) ще опита да спре въодушевен Левски
Локомотив (Пловдив) ще опита да спре въодушевен Левски

Срещата на " Лаута " стартира в 21:15 часа, а основен арбитър ще бъде Волен Чинков

" Левски нямат потребност от мен, тъй като знаят всичко за Апоел ", сподели той и разкри, че ще бъде лидер на делегацията от Беер Шева в София. " Апоел даде 10 милиона за играчи, само че нашите са по-добри. Целта ни в този момент е да създадем еднакъв, а след това да бием. Нашите почитатели бяха брутално бити в Скопие.

Как очаквате да стоим в такава обстановка? С ръце в джобовете ли? Вярвам че в четвъртък ще имаме почитатели, макар възбраната. Става въпрос за 200 български евреи от Яфа ", продължи той, представен от " Мач Телеграф ".

Велев разкри и какво би трябвало да вършат почитателите на Апоел за реванша в София, в случай че някой стартира да основава проблеми. " Просто би трябвало да кажат, че са хора на Емил Велев и по този начин ще си спасят гърбовете. Израелците постоянно са били тясно свързани със София ", съобщи Кокала в типичния си жанр.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР