Любопитно Принц Хари - от лошо момче до любящ баща

...
Любопитно Принц Хари - от лошо момче до любящ баща
Коментари Харесай

Принц Хари - от лошо момче до любящ баща

Любопитно Принц Хари - от неприятно момче до любящ татко Още като младеж попада на първите страници на пресата поради използването на алкохол и марихуана  Николай Киров 12 май 2019, 21:46
аровният принц Хари или Хенри Чарлз Албърт Дейвид Уелски – както е цялото му име, е роден на 15 септември 1984 година. Той е шести по ред за заместничество трона на Англия. Вижте историята му в новото видео от канала Royal news във Vbox7

По-малкият наследник на принц Чарлз и Даяна прекарва ранните си години в фамозната измежду заможните пластове на обществото детска градина на госпожа Майнърс. Това става по гледище на майка му Даяна, която държи синовете ѝ да израснат в „ естествена “ конюнктура.

По-нататъшното си обучение принцът получава в „ Лъдгроув “ – учебно заведение с интернат. Гимназиалните си години принц Хари прекарва, учейки в най-елитното приблизително учебно заведение - Итънския лицей.

Когато Уилям и Хари са още деца, родителите им се разделят. Момчетата остават да живеят при майка им. През 1997 година, когато Хари е едвам 12-годишен, принцеса Даяна умира при автомобилна злополука в Париж.

През 2017 година принц Хари показа в изявление, че е претърпял "пълен безпорядък ", преди в последна сметка да потърси помощ, с цел да се оправи с страстите си след гибелта на майка си.

Висшето си обучение Хари получи в Кралската военна академия Сандхърст. В края на 2007 година и началото на 2008-а той служи в Афганистан като боен авиодиспечер, координирайки полетите против талибаните. След като новината за пребиваването му там бе разгласена от задграничната преса, се наложи принцът предварително да приключи пребиваването си в Афганистан заради съображения за сигурност.

Хари, както и брат му Уилям, посвещава доста време на благотворителни организации. Двамата вървят по стъпките на майка им Даяна, която постоянно се стремеше да помогне на хората в потребност.

Хари е фен и на разнообразни спортове като поло, ски и мотокрос. Голям почитател е на Съюза по ръгби.

Синът на принц Чарлз и принцеса Даяна като по-млад си завоюва прозвището „ неприятното момче “ поради няколко абсурда, а и поради привързаността му към шумните празненства.

Още като младеж попада на първите страници на пресата поради използването на алкохол и марихуана. През януари 2005 година пък се появяват негови фотоси в нацистка униформа. През лятото на 2012 година в. „ Сън” разгласява негови голи фотоси от бурно празненство в Лос Анджелис.

Личният му живот също е на показ и постоянно е по страниците на таблоидите. Първата му другарка е Лаура Джерард Лий, за която се знае малко. Най-дълготрайната му връзка обаче е тази с южноафриканката Челси Дейви, студентка по счетоводство в университета в Кейптаун. Тя е щерка на мултимилионер, притежател на компания-организатор на сафарита.

След раздялата си с Челси и няколко краткотрайни случки принц Хари стартира да се среща с Kpecидa Бoнac. Макар двамата да остават дружно две години и даже да се чуват клюки за годеж, на всички е ясно, че фамилията му не утвърждава някогашната манекенка. А в годините след сватбата на Уилям, след раждането и на племенниците му, всички виждат явната смяна в държанието на по-малкия наследник на принц Чарлз. Той към този момент намерено споделя, че мечтае за свое семейство.

През годините принц Хари е свързван с водещата Натали Пинкам, поп звездите Ели Голдинг и Моли Кинг, модела Каси Съмнър, телевизионната водеща Каролайн Флак, модела Флорънс Бруднел-Брус и актрисите Джена Колман и Джулиет Лабел.

През 2016 година Хари среща Меган Маркъл в Торнто. Любовта сред принца и американската актриса, която е с 3 години по-голяма от него, пламва незабавно и не остава дълго в загадка. Двамата се сгодяват през ноември 2017 година. Те подписват брак на 19 май 2018 година в параклиса „ Сейнт Джордж “ в замъкa „ Уиндзор “. На 6 май 2019 година на бял свят се появява техният първороден наследник Арчи.

Въпреки дребните му провинения в предишното, принц Хари съумя да завоюва британците освен с усмивката си, само че и с военната си кариера и отдадеността си на благотворителни организации, подпомагащи ветерани и други дела.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР