Любопитно Пълнолуние в Скорпион - време е да оставим всичко

...
Любопитно Пълнолуние в Скорпион - време е да оставим всичко
Коментари Харесай

Пълнолуние в Скорпион - време е да оставим всичко старо и ненужно

Любопитно Пълнолуние в Скорпион - време е да оставим всичко остаряло и излишно Получаваме поддръжка по пътя към смяната – би трябвало единствено да се осмелим да заговорим за нея 4 май 2020, 11:58  Пълнолуние в Скорпион - време е да оставим всичко остаряло и излишно Източник: iStock Photos/Getty Images
а задържим извоюваното или да изгубим всичко? Да се утвърдим в материалния свят или да се трансформираме на енергийно равнище? Тези и доста други въпроси ще ни вълнуват по време на пълнолунието в Скорпион на 7 май в 13:45 ч.

Пълнолуние в Близнаци – от детайлите до огромната картина

По традиция пълнолунието ще изостри сетивата ни, давайки опция да забележим двете лица на една обстановка. Сега се изправяме пред дуалистичното начало на света, което ни припомня, че с изключение на забележимото, под всяка повърхнина се крият дълбоки процеси.

Пълнолуние в Овен - по какъв начин да използваме тези дни

Срещу Слънцето в Телец ще застане Луната в Скорпион, която насочва вниманието ни към всичко оттатък очевидното. Време е да помислим кой е водещият претекст в дейностите ни – дали парите значат сигурност и успокоение или са инструмент за власт и позиция, до каква степен сме привързани към движимостите и какъв брой осъзнати сме, че доста от тези придобивки са преходни.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Нека помислим по какъв начин смяната в съзнанието и изкореняването на остарели модели може да повлияе директно на дейностите и прагматичния метод в живота ни.

Общото сред Телеца и Скорпиона е, че и двата знака са „ резервоар “ на силата ни – физическата и прочувствената. Тънката граница сред обновяването /Скорпиона/ и задържането на това, което ни е належащо, с цел да бъдем устойчиви /Телеца/, е предизвикателство пред всеки.

Сега обаче сигурно е моментът да се отървем от всичко, което към този момент не работи добре за нас. Опитайте се да се отърсите от остарели страхове и привички, които имат потребност от незабавна смяна. Денят е подобаващ да изхвърлите всички остарели облекла и да обновите силата вкъщи. А за какво не и да си купите нещо ново? Време да се погрижите за тялото и духа, тъй че да взаимодействат пълноценно.

Гугъл изненадва с нов звезден дудъл

Пълнолунието в Скорпион ще бъде подкрепено от положиетелен аспект на Луната с Нептун, който ще направи плавна трансформацията, за тези, които не се опасяват да се озоват в „ страната на чудесата “ – своето подсъзнание, и да потърсят скритите отговори.

В пълнолунието взе участие и Меркурий, който е напълно покрай Слънцето. Планетата на връзката ще придаде чувството, че би трябвало да изговорим с другите и със себе си всичко, което се нуждае от смяна.

Ще бъдем по-задълбочени и проникновени, а положителната вест е, че ще получим схващане от останалите с действителен късмет за смяна в значимите за нас тематики.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР