Любопитно Огнени, диви, различни – ето ги първите финалисти на

...
Любопитно Огнени, диви, различни – ето ги първите финалисти на
Коментари Харесай

Огнени, диви, различни – ето ги първите финалисти на „Евровизия”

Любопитно Огнени, диви, разнообразни – ето ги първите финалисти на „ Евровизия ” Вчера вечерта се организира първият полуфинал от музикалната конкуренция, не липсваха изненади  Ванеса Николова 15 май 2019, 06:00
онкурсите със спортен темперамент постоянно оферират изцяло непредвидени изненади.

Първият полуфинал на „ Евровизия”, който се организира през вчерашния ден в Тел Авив, Израел, изцяло удостоверява това изказване.

Година, наситена с осъществявания, които излизат отвън рамките на признатите правила. Публиката обаче очевидно разграничава особеното от другото друго.

Изпадането на едни от най-големите любимци за класиране в десетката на огромния край потвърждава, че с цел да успяваш на сцената на „ Евровизия” ти би трябвало доста повече от гений и прилична ария.

Нека стартираме първо с десетте страни, които съумяха да се преборят за вота на публиката и експертното жури, и подсигуряваха присъединяване си на огромния край в Тел Авив в събота.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 1:19pm PDT

Катрин Душка, Гърция

Катрин Душка беше една от любимките на букмейкърите и най-върлите ентусиасти на „ Евровизия” още от самото ѝ избиране за представител на Гърция.

Миналата вечер Катрин оправда всички упования към себе си. На сцената тя беше нежна, чувствена и разказваща истории. Красота и естетика струеше от осъществяването на Катрин и таньорите, които я придружаваха. На финала осъществяването сигурно ще бъде още по-зашеметяващо.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 12:44pm PDT

Зина, Беларус

Зина от Беларус не сподели с нищо на сцената, че е едвам на 16г. Младата изпълнителка изглеждаше уверена, забавляваше се на сцената и съумя да притегли вниманието на публиката, която избухна в бурни овации след края на осъществяването.

Сцената на „ Евровизия” не е непозната на беларуската певица. Миналата година тя беше водеща на детското издание на състезанието, което се организира в Минск, Беларус.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 12:48pm PDT

Невена Божович, Сърбия

Невена се оправи с първото затруднение по пътя към своята „ Корона”. Такова е и заглавието на песента, с която тя показва Сърбия. Автор на текста и композитор на музиката е самата Невена, а песента е отдадена на нейния брачен партньор.

Може би точно това сграбчи публиката на „ Евровизия”. Невена пя превъзходно и съумя да съобщи своята история на феновете в залата и пред екраните. А на сцената тя изглеждаше като същинска кралица в своето ледено кралство.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 12:15pm PDT

Тамта, Кипър

Тамта откри първия полуфинал на тазгодишното издание на „ Евровизия” и по този метод отвори вратата си към присъединяване на огромния край.

Представителката на Кипър, родена в Грузия, беше уверена, сексапилна и заразяваше с сила феновете. И най-малкото съмнение от предварителните подготовки се беше изпарило и тя алегорично взриви сцената на състезанието със своята огнена визия и темперамент.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 1:11pm PDT

Виктор Кроне, Естония

Определено може да се каже, че Естония е една от изненадите в първия полуфинал. След провеждането на първите подготовки една седмица преди началото на „ Евровизия” специалистите и почитателите не бяха сигурни, че балтийската страна има късмет да се пребори за място на огромния край.

Но не щеш ли Виктор Кроне опроверга всички подозрения и с ослепителната си харизма омагьоса феновете на музикалния конкурс. Впечатляващият заключителен миг от осъществяването и намесата на образните резултати сигурно са съдействали за високата му оценка от страна на жури и аудитория.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 12:34pm PDT

„ Лейк Малави”, Чехия

Чехия е различен от първичните новобранци, който съумя да изуми скептиците. „ Лейк Малави” допряха публиката с артистичността и театралното си държание на сцената.

Малко положително въодушевление в никакъв случай не е допълнително, а те донесоха точно това на арената в Тел Авив. Адвокат, преводач и водач. Това са заниманията на тримата членове на бандата, когато не пеят на „ Евровизия”.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 1:01pm PDT

Кейт Милър-Хайдке, Австралия

Каквото и да се каже за осъществяването на Кейт Милър-Хайдке, сигурно няма да бъде задоволително. Изолирайки настрани невероятните ѝ вокални качества, театралното осъществяване като че ли идваше непосредствено от някоя далечна вселена.

„ Евровизия” безспорно не е виждала сходно театрално зрелище на своята сцена. Кейт Милър-Хайдке се рееше из необятната Вселена, високо над земната атмосфера. Тя се издига и в прогнозите на
букмейкърите, достигайки третото място.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 1:06pm PDT

„ Хатари”, Исландия

Никой не си представяше финала в Тел Авив без наличието на изумителните реализатори от исландската пънк рок група „ Хатари”. Както постоянно, безупречни, сдържани и уверени, те накараха публиката в залата да избухне от неспокойствие и страст.

А посланието, което носи на пръв взор нападателната им ария, кара всеки фен да се замисли. „ Хатари” пеят за омразата, само че не тъй като я прокламират, а в опит да предупредят обществото какво ще се случи, в случай че светът продължава да върви по същия път, по който е поел.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 1:23pm PDT

Серхат, Сан Марино

Класирането на Чехия и Естония може и да изненада доста хора, само че прескачането на полуфиналната фаза на Сан Марино сигурно шокира огромна част от феновете на „ Евровизия”.

Серхат показва Сан Марино на музикалния конкурс за повторно, като при първото си качване на сцената на „ Евровизия” не съумя да стигне до огромния край. Този път обаче шансът беше на негова страна, а позитивизма, с който болести публиката, несъмнено оказа своето въздействие.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 12:30pm PDT

Зала Крал и Гашпър Шантл, Словения

Словенският дует завоюва сърцата на феновете по целия свят със своето прочувствено осъществяване, което излъчваше деликатност, непорочност и откровеност. Фактът, че Зала и Гашпър са двойка и в действителния живот, без подозрение даде отражение на тяхното осъществяване.

Докосването посред им понякога и погледите, които си разменяха на сцената, до момента в който звездното небе обикаляше към им, изглеждаше повече от магично. На сцената на „ Евровизия” въпреки всичко има потребност и от малко романтика.

View this post on Instagram
A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on May 14, 2019 at 1:15pm PDT

Това бяха десетте страни, които си завоюваха присъединяване на финала в събота, 18 май, на сцената в Тел Авив.

За седем участници приключението „ Евровизия” завърши през вчерашния ден, а една от най-големите изненади измежду отпадналите сигурно е Португалия. Феновете разпореждаха огромни очаквания на Конан Озирис, които обаче не се оправдаха.

Извън конкуренцията остават още Йоци Папай от Унгария, Ото Немсадзе от Грузия, „ Тулиа” от Полша, Елиът от Белгия, „ Д-мол” от Черна гора и Даруд и Себастиан Рейман от Финландия.

По тематиката  Какви изненади крие първият полуфинал на „ Евровизия ” Какви изненади крие първият полуфинал на „ Евровизия ”  Тя е единствено на 16г. и покорява международните върхове Тя е единствено на 16г. и покорява международните върхове  Изповедта на едно изоставено дете към татко му Изповедта на едно изоставено дете към татко му  „ Хатари ”, съгласно които „ омразата ще надделее ” „ Хатари ”, съгласно които „ омразата ще надделее ”  Светът полудя по синеока хубавица от „ Евровизия ” Светът полудя по синеока хубавица от „ Евровизия ”  Заедно в музиката и любовта - на сцената на „ Евровизия ” Заедно в музиката и любовта - на сцената на „ Евровизия ”  Кои са саами и за какво имат собствен представител на „ Евровизия ” Кои са саами и за какво имат собствен представител на „ Евровизия ”  Най-шокиращите осъществявания на сцената на „ Евровизия ” Най-шокиращите осъществявания на сцената на „ Евровизия ”

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Автор: Ванеса Николова евровизия .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Мистерия с убийства с арбалети в Германия <br>
Мистерия с убийства с арбалети в Германия
 <br> <strong> </strong> – една от първите галактически станции <br>
– една от първите галактически станции
 <br> Отпускат близо 3 милиона за Педиатрията <br>
Отпускат близо 3 милиона за Педиатрията
 <br> <strong> Български плаж </strong> измежду най-красивите в Европа (СНИМКИ) <br>
Български плаж измежду най-красивите в Европа (СНИМКИ)
За дома  CashCredit  Свежи хрумвания за пресен дом Свежи хрумвания за пресен дом  <p>Как да почистим качествено кухнята - <strong>съвети от специалист</strong></p> Как да почистим качествено кухнята - препоръки от експерт.box-CashCredit { margin: 50px 0; }.box-CashCredit img { width: 100%; height: auto; }.box-CashCredit.list-item:nth-child(1) { border-top: 0 none; }.box-CashCredit.box-content { border: 9px solid #316fa0; }  1 Най-зашеметяващите рокли на Met Gala 2019  1 7 метода, по които животът на Земята може да завърши (ВИДЕО) Източник:
vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР