Любопитно Маги Джанаварова за Маскираният певец“: Най-много ме разсмя предположение,

...
Любопитно Маги Джанаварова за Маскираният певец“: Най-много ме разсмя предположение,
Коментари Харесай

Маги Джанаварова за Маскираният певец“: Най-много ме разсмя предположение, че съм Геро

Любопитно Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Певицата се класира на трето място в мистериозното шоу 11 декември 2019, 10:15  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро
Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро
 Никол Шерцингер още веднъж заложи на секси тоалет
Никол Шерцингер още веднъж заложи на секси тоалет
 Косатките, също като хората, разчитат на бабите да гледат децата
Косатките, също като хората, разчитат на бабите да гледат децата
 Да си спомним: Най-емблематичните филми на десетилетието
Да си спомним: Най-емблематичните филми на десетилетието
 Гери Турийска: В кухнята съм дете
Гери Турийска: В кухнята съм дете
 Дейвид Гарет идва в София с новото си международно турне
Дейвид Гарет идва в София с новото си международно турне
 Малмьо - едно от бижутата на Швеция (СНИМКИ)
Малмьо - едно от бижутата на Швеция (СНИМКИ)
 Михаела Маринова: Борех се да направя Гарвана обичан за хората
Михаела Маринова: Борех се да направя Гарвана обичан за хората

- Бронз от финала на едно от най-мистериозните излъчвания тази есен. Каква страст ти донесе присъединяване в „ Маскираният артист “?

- Донесе ми една от най-необичайните и вълнуващи страсти. Изкара ме изцяло от зоната ми на комфорт.

- Пчелата беше измежду най-динамичните и явно симпатични герои на публиката. Какво беше чувството да пееш и да танцуваш с тази маска?

- Аз бях облагодетелствана, че основата на костюма ми беше много лека и комфортна. Аз се обличах сама в множеството случаи. Момичето, което ни помагаше да се обличаме костюмите ми споделяше, че съм като някаква йога щом съм съумяла сама да се облека. (смее се). Нямах никакъв проблем с този костюм. Единственият проблем беше маската. В началото доста мърдаше. Трябваше да се поставя спомагателен дунапрен. Запотяваше се доста. Особено първоначално, може би от напрежението, че съм в затворено пространство дишах по-учестено, и от това още по-бързо се запотяваше. С времето усетих по какъв начин да уравновесявам. Визьорите се запотяваха всякога, само че аз привикнах някак да виждам през тях и да не ми е подобен проблем.

- Разкажи ни повече за тактиката си да не бъдеш разпозната на сцената. Как подбираше песните за осъществяванията си? Каква беше тактиката, която следваше, с цел да стигнеш до трето място на финала?

- На първо място се стараех да съм друга като придвижвания. Самата балетна поза, в която заставах и за която говореха всички, също беше заучена и репетирана. Дори и пред екипа се държах по този метод и ходех като балерина. Също по този начин се пробвах да звуча малко повече като Михаела Маринова. Това очевидно даде резултат, тъй като бях оприличена на нея. Без да допускам, че тя се крие под маската на Гарвана. Може би чак към втория или третия лайф бях заподозряла до някаква степен, че тя е под маската на Гарвана. И другото нещо, на което заложих, бяха песните, които изпълнявах. Стараех се да са доста разнообразни. Исках да покажа, че мога да пея и рап. Това на никое място не го бях показвала. Но това беше доста огромна част от мен, когато бях тийнейджърка. Тогава слушах доста R’n’B, рап и соул музика и се пробвах да се изучавам да ги подражавам. За това желаех да покажа и това – че съм доста друга и доста щура.



- Кое от догатките на панелистите за самоличността ти под маската беше най-големия комплимент за теб? И кое те разсмя?

- Най-големият комплимент за мен беше, че Ариана Гранде се крие под маската на Пчелата. Мария (която допусна за Ариана – бел. ред.) е просто неповторима. И думите, които тя споделяше за мен, методът, по който ме караше да се усещам. След всяко едно предаване аз в действителност летях. Заради всичко – екипа, самата атмосфера, страстта, панела. Всички споделяха страхотни неща за мен. А нещото, което най-вече ме разсмя бе догатката, че под маската се крие Геро, когато изпях Wannabe на Spice Girls.

- Тогава можем ли да кажем, че ти е малко тъжно, че е завършил „ Маскираният артист “? Би ли изкарала още няколко лайфа?

- Честно казано хем желаех да продължи цялото това нещо, хем това непрекъснато лъжене. Аз не мога да неистина и това беше най-големият ми проблем. Избягвах да се срещам с избрани хора и въобще да излизам толкоз доста. Особено след лайфа, когато Мария Илиева допусна, че под маската може би се укривам аз. От там съмненията станаха поголовни – измежду околните ми, приятелите ми, в обществените мрежи.



- Четири години си танцувала национални танци, а в този момент си запалена по бокс и йога. Всичко това оказа помощ ли ти да обживееш по-добре маската на Пчелата и да я направиш толкоз палав и занимателен облик?

- Разбира се, че ми оказва помощ и то доста. Всяко едно преживяване, през което преминавам в живота си ме обогатява и ме прави друга.

- Споделяла си, че доста обичаш да излизаш от зоната си на комфорт. За това ли одобри да участваш в непознатото за България до този миг предаване „ Маскираният артист “?

- Разбира се! (смее се). Аз съм човек, който в действителност обожава да му се случват нови и забавни неща. Обичам да се провокирам и това беше съвършения метод.

- „ Трябва да знам “ се споделя първата ти ария, която излиза през август 2009 година и до ден сегашен ще си остане твоя визитка. Какво още би трябвало да знае Маги Джанаварова 10 години по-късно?

- Трябва да знае, че нищо не знае. (смее се) В това се увещавам всеки ден. Всеки ден се изучавам на нови неща. Продължавам да отивам на уроци по пеене. Не единствено в шоуто с Пламен Денчев, който беше нашият вокален възпитател. Аз вървя и при Христо Сарафов, един страховит артист. Опитвам се да се развъртвам, тъй като знам, че всеки ден е нещо ново за мен.

- В годините съумя да изградиш прелестно другарство с твоята колежка Нора. Даже записвате шлагера „ Diva”, а Нора взе участие в написването и на други твои песни. Възможно ли е същинско другарство сред сътрудници в жанра или конкуренцията надвива?

- Не знам по какъв начин се случиха нещата при нас. Ние си споделяме всичко и се поддържаме безусловно. Мога да ѝ звънна по всяко едно време. Тя продължава да е най-хубавата ми другарка. Дори точно с нея се чух тъкмо преди да стартираме това изявление (смее се). Тя, обаче, упражни най-големия тормоз върху мен (смее се). Имам още няколко доста положителни приятелки и те, дружно с Нора, са най-близките ми хора. Въпреки, че един път се пробваха да ме разпитат, без даже да загатват името на предаването, някак си ме щадяха. Но Нора ми звънна 2 часа откакто Мария Илиева допусна, че съм аз. Най-добрата ми другарка, която е певица, не разбра, че аз съм Пчелата. Ние се виждаме всяка седмица. И след този съответен лайв тя ми звънеше съвсем на всеки час да ме пита дали съм на подготовки. Аз несъмнено отричах. И това се повтаряше в действителност съвсем на всеки час (смее се). Беше една доста огромна битка с Нора Караиванова (смее се).

- Какво следва за Маги Джанаварова в най-близко бъдеще?

- Предстоят доста забавни и разнообразни планове. Ще изненадам хората със стъпката, която най-вероятно ще подхваща напълно скоро. За страдание нищо повече не мога да кажа. Докато не се случат нещата заобикалям да споделям, както и множеството сътрудници.

- „ Маскираният артист “ е…..?

-„ Маскираният артист “ е преоткритата Маги Джанаварова.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца <br>
Каква е повода за гибелта на ученичката от Враца
 <br> Най-емблематичните <strong> фотоси на десетилетието </strong> <br>
Най-емблематичните фотоси на десетилетието
 <br> <strong> Проверете: </strong> Колко хора по света имат същата фамилия като вас? <br>
Проверете: Колко хора по света имат същата фамилия като вас?
 <br> Жена трансформира <strong> остарели вагони </strong> в неповторим <strong> дом </strong> (СНИМКИ) <br>
Жена трансформира остарели вагони в неповторим дом (СНИМКИ)
Последни  Йорданка Фандъкова Йорданка Фандъкова: Не съм излъгала за налозите  Идва ли краят на битката с безконечния сопол
Създадено за Шуслерови соли
Идва ли краят на битката с безконечния сопол  Фермерка облече кравите си в коледни пуловери Фермерка облече кравите си в коледни пуловери  <p>Маги Джанаварова: Най-много ме разсмя догатката...</p> Маги Джанаварова: Най-много ме разсмя догатката...  <p><strong>Никол Шерцингер</strong> подлуди папараците със <strong>секси тоалет</strong></p> Никол Шерцингер подлуди папараците със секси тоалет  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  <p>Диетолог: Ето<b> по какъв начин да не напълнеете </b>по празниците</p> Диетолог: Ето по какъв начин да не напълнеете по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Уникално: първото ТВ послание на младата Елизабет...  <p><strong>Косатките</strong>, също като хората, разчитат на <strong>бабите да гледат децата</strong></p> <p>&nbsp;</p> Косатките, също като хората, разчитат на бабите да...  Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  <p>&quot;У дома, а не в дом&quot;! Станете другар на дете от Варна</p> "У дома, а не в дом "! Станете другар на дете...  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  <p><span style= Най-емблематичните филми на десетилетието  Силни трусове тази нощ в Турция и Гърция Силни трусове тази нощ в Турция и Гърция  Марк Зукърбърг Фейсбук отхвърли да спомага на държавните управления за...  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия...  <p>Коли се възпламениха на паркинг в София</p> Коли се възпламениха на паркинг в София  Грета Тунберг Болсонаро назова Грета Тунберг „ хлапачка” Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, всичко ме боли. - Съсредоточете се, за всичко няма да Ви стигнат парите! Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия  Изкуство: банан, залепен с тиксо, коства 120 000 $  Наум Шопов и Теа Минкова станаха родители  Къде в София всяка събота се случва знамение Водещи вести  <p>Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes</p> Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава Мистерията с изчезналия аероплан C-130 се задълбочава  Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк Редица убити в траяла часове престрелка в Ню Йорк  <p>Нова скица за кражба на коли през зимата</p> Нова скица за кражба на коли през зимата  Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно Откриха по какъв начин остаряваме, не е последователно  <p>&quot;У дома, а не в дом&quot;! Станете другар на дете от Варна</p> " У дома, а не в дом "! Станете другар на дете от Варна  <p>Диетолог: Ето<b> по какъв начин да не напълнеете </b>по празниците</p> Диетолог поучава: по какъв начин да не напълнеем по празниците  <p><strong>Уникално:</strong> първото ТВ&nbsp;обръщение на младата Елизабет II (ВИДЕО)</p> Вижте първото телевизионно послание на младата Елизабет II  Опасна мъгла в половин България през днешния ден, на следващия ден се затопля
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР