Любопитно Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се отправят към

...
Любопитно Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се отправят към
Коментари Харесай

Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се отправят към финала на "Като две капки вода"

Любопитно Фики, DARA, JJ и Маги Джанаварова се насочат към финала на " Като две капки вода " На 18 май феновете на неповторимото шоу за преобразявания ще изберат своята обичана звезда  Василена Василева 12 май 2020, 06:04  Какво ще открие за себе си всяка зодия през май
Какво ще открие за себе си всяка зодия през май
 Galia споделя какво е първото нещо, което ще направи след изолацията
Galia споделя какво е първото нещо, което ще направи след изолацията
 Учени подлагат под подозрение теорията за произхода на Луната
Учени подлагат под подозрение теорията за произхода на Луната
 Неустоимо прелъщение: Шоколадов къс с джинджифил и сладолед
Неустоимо прелъщение: Шоколадов къс с джинджифил и сладолед

" Грозната Бети " стана майка за повторно
 7 неща в кухнята, които могат да ни разболеят
7 неща в кухнята, които могат да ни разболеят
 Светът на дивата природа: Съюзът сред бабуините и лъвовете
Светът на дивата природа: Съюзът сред бабуините и лъвовете
 Том Круз във филм, който ще се снима в космоса
Том Круз във филм, който ще се снима в космоса

ики, DARA, JJ и Маги Джанаварова са финалистите в осми сезон на „ Като две капки вода “. За първи път в историята на шоуто в България участник даде своето място за дълго чакания край, предлгайки опция на идващия класирал се.

Жестът беше изработен от Димитър Маринов, който макар своето място във финалната четворка преотстъпи позицията на Маги Джанаварова. Популярният артист призна, че неговата задача и завръщане в България е обвързвана точно с поддръжката на млади и надарени актьори.

Торта със свещи и специфичен подарък за почитателите означи 100-то издание на ненадминатото шоу. В компанията на водещите продуцентът Маги Халваджиян показа най-вълнуващото от дългата история на шоуто в ефир. Юбилеят беше допълнен от страстите на скромна аудитория в залата.

Втора победа завоюва Маги Джанаварова, която се изправи пред провокациите на националното пеене с облика на Стефка Съботинова и една от най-българските песни - „ Притули се планината “. „ Арабски с врачански акцент “ беше обещаното от Тото звучене за облика на Хюсейн ал Жасми. Минути след представянето си, хип-хоп изпълнителят обра овациите на журито.

„ Изпълнението би трябвало да е сантиментално и красиво. Имам шанс, че мога да изсвирвам на пиано, което ще ми бъде извънредно потребно! “, показа JJ, който запя една от емблематичните балади на Ричард Маркс. „ В тази реплика пеенето е най-важно – ти беше стоманен! “, съобщи малко по-късно Хилда, която дефинира осъществяването като мъжество. Подкрепа от журито получи и Луна, която направи достоверен облик на незабравимата Ани Павлова.

Двоен облик за първи път направи DARA, която се докосна до сантименталното звучене на Лейди Гага и Брадли Купър. Баладите с инструментал на китара продължиха и с осъществяването на Анди, който влезе в облика на Брайън Адамс. ”Фики потвърди, че може да пее в доста стилове – аплодирайте го, тъй като заслужава! “, показа самият Васил Найденов, който излезе на сцената дружно с Фики по време на неговата реплика.

Изпълнението изправи на крайници аудитория и жури, които приветстваха осъществяването и облика на огромната българска звезда. Уникалният оперен тембър на Борис Христова прозвуча в акапелно осъществяване на Димитър Маринов. „ Гениалното в Борис Христов е майсторството му в църковното пеене и интерпретацията, която той прави “, показа развалнуваният артист, който благодари на четиримата солисти от хор „ Светослав Обретенов “.

Дванадесет години по-късно Galia и Миро се събраха на една сцена, а паметният дует КариZма оживя точно на сцената на „ Като две капки вода “ за емблематичните Оливия Нютънджон и Джон Траволта.

По време на финала на шоуто на 18 май от 20:00ч., в ефира на NOVA, четиримата финалисти ще имат опция да заложат на свое обичано парче, с което да завоюват сърцата на феновете. Лайнъл Ричи и песента Hello ще прозвучат в осъществяване на Фики, а DARA ще влезе в облика на Мария Нейкова с песента „ Вървят ли двама “. JJ избра Queen и Who wants to live forever, а Маги Джанаварова ще се преобрази в Уитни Хюстън с въздействащата I have nothing.

Не пропускайте финала на шоуто на 18 май от 20:00ч. по NOVA.

Следете Фейсбук страницата на предаването, Официалния Instagram на предаването и уеб страницата за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР