Любопитни истории, оригинални рецепти и отлично настроение ще предложат на

...
Любопитни истории, оригинални рецепти и отлично настроение ще предложат на
Коментари Харесай

Черешката на тортата“ се завръща ударно

Любопитни истории, истински предписания и чудесно въодушевление ще предложат на феновете първите звездни участниците в новия сезон на „ Черешката на тортата “. Талантливите домакини, които още довечера се впускат в щуро премеждие, са някогашният министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков, бюти специалистът с нежно наличие Виктория Естефан, попфолк фурията с доста гении Бони, музикантът и наследник на един от най-известните реализатори от 90-те Илиян Михов-Баровеца - Станислав Михов-Сенто и чаровната спортна кореспондентка в Българска национална телевизия Моника Симеонова. Какви изкушения ще предложат и кой ще грабне успеха, ще стане ясно в премиерните епизоди на кулинарното риалити – всеки работен ден от 20:00 ч.

Популярният анестезиолог с неповторимо възприятие за комизъм доктор Мирослав Ненков е първият хазаин, който ще изненада гостите с вкусно приготвена храна, щедро гарнирана с положително въодушевление. Той ще покаже на феновете своята плантация за животни и сбирка от коли, а шегите и положителните истории ще са неизменим сателит по време на цялата вечер. Менюто на някогашния министър на опазването на здравето ще включва домашно подготвен самун, фасул по Родопска рецепта, телешко месо на плоча и апетитен сезонен десерт. Д-р Ненков ще вдигне завесата и ще разкрие забавни елементи от специалността си на доктор, а гостите му ще схванат коя е най-високата оценка, която е получавал. Вечерята ще приключи с тематичен подарък, само че ще успее ли домакинът да угоди на всички усети и какъв брой точки ще събере, не пропускайте довечера по Нова тв.

Кулинарната конкуренция ще продължи във вторник със здравословните оферти на бюти специалистът Виктория Естефан, притежател на концептуален център за хармония и хубост. Тя ще предложи на своите посетители вечеря с ексцентрични усети и азиатски привкус. Нежната дама ще изненада със салата със сладко от зелени смокини, предястието й ще бъде поднесено в ананас, а главното ще включва обичаните й морски изкушения. Десертът предстоящо ще бъде здравословен, а основните герои в него ще бъдат пресните плодове. Бюти специалистът ще готви с ръкавици и пинсета, а маслото ще бъде в минимални количества. Вечерята освен ще стартира, само че и ще приключи с ария, само че ще харесат ли контрастните усети на гостите?

Изпълнителката с хиляди гении Бони излиза на сцената на кулинарното риалити в сряда, с цел да впечатли феновете с ефектно готвене под музикален акомпанимент. Атрактивната певица ще предложи на гостите си „ Бонина “ салата, майсторски приготвено кьопоолу със страчатела, а главното ядене в менюто й ще бъде приготвено на муден огън. Кралицата на купона ще готви с корона и ще бърка по-бързо от миксер, с цел да влезе в съревнование за най-хубавата питка за седмицата. Бони ще покаже още по какъв начин се прави интервенция на дюля, а един от най-популярните й шлагери ще прозвучи в нов аранжимент. Звездната й компания ще се наслаждения на вкусните изкушения, а поп фолк фурията ще разкрие персонални истории от живота и кариерата си. Щурата вечеря ще приключи със специфичен подарък и естествено – с доста музика.

Следващият кандидат за плакета на началник Манчев е младият реализатор и влогър Станислав Михов-Сенто, наследник на един от най-известните артисти от 90-те Илиян Михов-Баровеца. Неопитният готвач е подготвил амбициозно меню – ще стартира с предястие с два секрети соса и скариди, салата с плодове, а за главно ядене ще употребява помощ от другар. Десертът ще бъде апетитен и калоричен, а настроението по време на готвенето е обезпечено положително. Такава е и атмосферата по време на вечерята, а изненадата на Сенто ще донесе сълзи в очите на гостите му. Дали ще има произшествия в кухнята и какви оценки ще получи, не пропускайте в четвъртък от 20:00 ч.

Финалът за седмицата слага младата спортна кореспондентка в Българска национална телевизия Моника Симеонова. Деликатната дама ще приготви изискана и елегантна вечеря във френски жанр, приготвяйки апетитни специалитети за всеки усет. Тя ще сервира крем чорба от броколи, пилешка руладина с плънка от дюксел, а десертът ще бъде шоколадово прелъщение с пресни плодове. Гостите ще се пренесат във Франция още от вратата с превъзходната музикална изненада на домакинята. Спортната кореспондентка ще разкрие за достижения си в спорта и в публицистиката, а за край звездната компания ще посрещне началник Иван Манчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР