Любопитна случка се разигра днес след края на участието на

...
Любопитна случка се разигра днес след края на участието на
Коментари Харесай

Кирил Петков взе съвет от шофьор на пътя

Любопитна преживелица се разигра през днешния ден след края на присъединяване на Кирил Петков в парламентарния надзор, оповестява "Марица ".

Премиерът напусна постройката през централния вход и потегли пешком към постройката на Министерския съвет. Докато пресичаше жълтите павета към Българска академия на науките, до Кирил Петков и защитата от НСО спирачки удари кола със софийска регистрация и леко спортен тип.

Вече спрял на платното, водачът отвори стъклото и стартира да беседва с премиера. Заради шума от трафика, на няколко пъти Петков се навеждаше през отворения прозорец, с цел да чуе събеседника.

През това време колите, завиващи надясно към "Св. Александър Невски ", търпеливо заобикаляха мястото на събитието.



Репортер на "Марица " доближил, с цел да види, че водачът е към 40-годишен и работи за една от компаниите за доставка на храни. Събеседникът на премиера хвърлил сака с доставките на предната седалка.

След 2-3 минути диалог разносвачът потегли, а Кирил Петков продължи пешком към министерския съвет. Той набра някого по телефона и пое с бодра крачка около съветската черква под невярващия взор на минувачи, станали очевидци на любопитната преживелица, написа "Марица ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР