Любо Нейков и Алекс Сърчаджиева разказаха в Тази събота и

...
Любо Нейков и Алекс Сърчаджиева разказаха в Тази събота и
Коментари Харесай

Любо Нейков и Алекс Сърчаджиева за новата постановка на Лилия Абаджиева

Любо Нейков и Алекс Сърчаджиева описаха в " Тази събота и неделя " за новата режисура на Лилия Абаджиева " Всички с изключение на мен ", чиято премиера мина преди няколко дни със страховит триумф.

„ Това е модерна ситуационна комедия от Щефан Фьогел, която на пръв взор не е нещо изключително. Дори първоначално попитахме Лили Абаджиева за какво е избрала тази пиеса. Все отново тя слага Гогол, Шекспир… Тя помоли да й се доверим, тъй като знае какво желае да направи “ – показа Александра Сърчаджиева. Според нея се е получил извънредно впечатляващ театър, който по думите на някои нейни сътрудници е на международно равнище.

„ За първи път работя с Лили Абаджиева и съм доста щастлива! Тя умее да изкара от теб неподозирани неща. Гледа изцяло на нещата и първоначално не разбираш някои неща защо са, само че когато представлението е готово, виждаш, че всичко има смисъл “ – добави актрисата.

„ Трябва ти малко време да влезеш в нейната стилистика, в нейния изказ. Оттам нататък връзката е даже на телепатично равнище. Лили Абаджиева е превъзходен психолог, усеща детайлите. Най-важното е да й се довериш. Сценографията на Васил Абаджиев също доста способства за триумфа на спектакъла “ – разяснява Любо Нейков.

Целия диалог можете да видите във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР