Любо Киров ще направи три големи концерта в зала 1

...
Любо Киров ще направи три големи концерта в зала 1
Коментари Харесай

Любо Киров с три концерта в три дни в зала 1 на НДК

Любо Киров ще направи три огромни концерта в зала 1 на НДК - на 8, 9 и 10 ноември, научи ДУМА от Татяна Павлова, пиар управител. Така кулминационната точка на " Турне 2023 ", което към този момент бе гледано от над 12 000 души, ще бъде в три поредни вечери в София пред още 10 000 души. Извънредната дата е логически отговор на големия интерес на публиката и разпродаването на всички летни събития от турнето в страната авансово, което утвърждава Любо Киров като най-продавания български поп реализатор онлайн.
" Благодаря на всички, с които изпитахме тази невероятна страст. Емоция, която ни подвига и ни държи високо по време на всеки концерт. Нямам самообладание да ви видя и в зала 1 на НДК за трите огромни концерта. Ще бъде шоу, каквото в никакъв случай не съм правил. Обещавам по-късно да си приказваме дълго за него ", споделя Любо Киров.
" Турне 2023 " стартира запаметяващо се на 2 август с два поредни концерта на сцената на Античния спектакъл в Пловдив. След това на поредицата музикални събития се наслаждения и публиката в препълнените летни театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе. На сцената с Любо Киров по време на турнето е Голямата тайфа, а специфичен посетител на концертите е Михаела Маринова. Медиен сътрудник е БГ Радио.
" Турне 2023 " на Любо Киров е най-продаваното музикално събитие през годината в класацията на една от известните платформи за продажба на билети Ивентим.
2023-та стартира извънредно сполучливо за Любо Киров. Албумът му " Целуни ме " стана най-продаван (на физически носител) за 2023 година Той беше един от огромните спечелили на Годишните музикални награди на БГ Радио - със статуетки за " БГ албум " и " БГ реализатор ". В края на март Любо Киров беше почетен с премия " Икар " в категорията " Атракционно и театрално изкуство " за приноса му в музикално-сценичното изкуство. Той получи и оценката " Златно перо " за принос към българската просвета и изкуство.
В началото на февруари песента му " Усеща се мощ " беше отличена в първите Годишни награди на Националната музикална ранглиста БНР Топ 20 с най-висока оценка от селекционния екип на радиото. Той беше и измежду артистите с открояващи се достижения и блестящо наличие в музикалния живот през 2022 година, включващи албума " Целуни ме ", впечатляващия едноименен концерт в зала " Арена Армеец ", както и националното музикално турне.
Поредна година той още веднъж е в класацията на влиятелното списание " Forbes " " Топ 70 на българските звезди ", което го сложи на най-предно място като музикален реализатор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР