Любо Киров събира специални гости за турнето си Целуни ме“.

...
Любо Киров събира специални гости за турнето си Целуни ме“.
Коментари Харесай

Любо Киров събира специални гости

Любо Киров събира специфични посетители за турнето си " Целуни ме “. ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли ще бъдат част от концертите навън, които стартират на 21 юли във Варна. Следват Бургас на 3 август и Пловдив на 9 август, а турнето ще приключи епично на 4 ноември в зала 1 на НДК.

Публиката ще чуе онлайн дуетите на Любо Киров с Михаела Маринова " Мога “, с Поли Генова " Тръгни в точния момент “ и общата му ария със Стенли " Където няма време “. Всичко това ще бъде подкрепено от музиката на огромната тайфа, с която Любо Киров прави по-мащабните си концерти. Началото пък ще даде ALMA, която ще извърши акустични и нови версии на авторските си части, както и кавъри на огромни шлагери.

Концертите от турнето носят името на новия албум на Любо Киров " Целуни ме “, който беше показан през април. Едноименната ария от албума пък напълно скоро беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто създател е Любо Киров, на Годишните музикални награди на БГ Радио. В категорията БГ Комбинацията статуетката още веднъж отиде при изпълнителя за песента " Където няма време “, в която си партнира със Стенли и Христо Мутафчиев.

Последната година е извънредно мощна креативен за Любо Киров. През април той издаде дълго чакания от всички почитатели нов албум " Целуни ме “. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента " Усеща се мощ “ с фрагменти от знаковия му концерт в зала " Арена Армеец “, който беше на 26 октомври предходната година.

На 22 май пък Любо Киров излезе на сцената в именитата лондонска зала Troxy за величествен концерт на международно равнище и първи с сходен мащаб за него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР