Любо Киров е големият победител на Годишните музикални награди на

...
Любо Киров е големият победител на Годишните музикални награди на
Коментари Харесай

Любо Киров грабна 3 от наградите на БГ Радио

Любо Киров е огромният победител на Годишните музикални награди на БГ Радио 2022 година Един от най-големите български актьори взе три оценки на церемонията, която се организира в петък вечерта в Пловдив.

„ Целуни ме “ беше отличена за БГ Песен и за БГ Текст, чийто създател е Любо Киров. В категорията БГ Комбинацията статуетката още веднъж отиде при изпълнителя за песента „ Където няма време “, в която си партнира със Станислав Сланев-Стенли и Христо Мутафчиев.

Наградите идват в една извънредно мощна креативна година за Любо Киров. През април той издаде дълго чакания от всички почитатели нов албум „ Целуни ме “. Именно на представянето му в София музикантът направи и премиерата на видеото към песента „ Усеща се мощ “ с фрагменти от знаковия му концерт в зала „ Арена Армеец “, който беше на 26 октомври предходната година.

Преди по-малко от месец, на 22 май, пък Любо Киров излезе на сцената в именитата лондонска зала Troxy за величествен концерт на международно равнище и първи с сходен мащаб за него.

В идващите месеци Любо Киров ще направи турне в страната, с цел да показа новия си албум. Лятото почитателите ще могат да се насладят на музиката му навън във Варна – на 21 юли, в Бургас – 3 август и в Пловдив – 9 август. Всичко ще приключи с огромен концерт в зала 1 на НДК на 4 ноември.

Любо Киров е един от най-големите български музикални актьори, само че той събира в себе си и доста други гении. Автор е на текстовете на десетки песни за други реализатори, трансформирали се в шлагери. Той е композитор, инструменталист, художник и продуцент. Носител е на редица награди – за най-хубав реализатор, за най-хубава ария, за музика, за най-продаван албум и други Любо Киров влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни персони в страната. Концертите и клубните му участия остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера онлайн. Той е и наставник във втори следващ сезон на „ Гласът на България “.

БИЛЕТИ:

Варна, 21 юли: https://bit.ly/3LEyRyr

Бургас, 3 август: https://bit.ly/3qyaPMU

Пловдив, 9 август: https://bit.ly/37Ri2B3

София, 4 ноември: https://bit.ly/3FbiMOj
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР