Любителите на хитрости могат да очакват плашещи температури на Хелоуин

...
Любителите на хитрости могат да очакват плашещи температури на Хелоуин
Коментари Харесай

Прогноза за чупещи рекорди студове за части от САЩ на Хелоуин

Любителите на хитрости могат да чакат плашещи температури на Хелоуин тази година, споделиха синоптиците.

Рекордни студове може да настъпят в елементи от Съединени американски щати с наближаването на края на октомври, съгласно Националната метеорологична работа. „ Мощен “ леден фронт ще премине през крайбрежието на Персийския залив и щатите на източното крайбрежие до понеделник вечерта.

„ Може да е добра концепция да разберете по какъв начин да включите яке в този костюм на следващия ден вечер в огромна част от долните 48 “, сподели Националната метеорологична работа в обява в обществените медии. „ „ Господин Фрийз “ е добър костюм, само че единствено в случай че е предопределен. “

За седмицата са издадени замръзващи часовници и предизвестия от централна Аризона през южните равнини и до Средния запад и долината на Охайо, съгласно Национална метеорологична работа. Организацията издава предизвестие за заледяване, когато има капацитет за обилни, необятно публикувани температури на заледяване през идващите 24-36 часа.

Повече от 100 милиона души ще видят температури под нулата във вторник сутринта и броят им ще скочи до 165 милиона души в четвъртък сутринта, сподели Кнаб.

Има ли дъжд, вятър или сняг в прогнозата за Хелоуин?

Възможно е да има дъжд или сняг в горния междинен запад, Големите езера и вътрешния североизток до сряда, съгласно Национална метеорологична работа. Части от Средния Запад също ще се оправят с „ пронизващи СТУДЕНИ ветрове “.

Прогнозите демонстрират, че в Северен Мейн може да има натрупващи се снеговалежи. Снежни стихии са вероятни в елементи от Северните равнини, Горния Среден Запад и Големите езера през Хелоуин.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР