Любимо място на старозагорци се е превърнало в свърталище на

...
Любимо място на старозагорци се е превърнало в свърталище на
Коментари Харесай

Място за отмора в Стара Загора се превърна в свърталище на наркомани СНИМКИ

Любимо място на старозагорци се е трансформирало в котило на наркомани и пияници.

Става въпрос за една от многото беседки, направени в парк " Аязмото ", който се подрежда измежду най-големите и най-красивите в страната. Той притегля с голямото си разнобразие от растителност и скотски типове, както и с още доста забележителности и богата история.

Иван Иванов твърди, че беседката, която се намира под пътеката за чешмата на ген. Делчев и над тенис кортовете, се е трансформирала в свърталище на пияници и наркомани.

Мъжът публикува фотоси в мрежата, на които се вижда каква скотщина е сътворена на мястото, което по принцип е предопределено за отдих. Вижда се, че край беседката са захвърлени доста пластмасови бутилки от бира, а също по този начин и кутии от цигари.

" Не чакам общината да размени родителите, които са възпитали такива хора, само че може би има метод да се управляват такива събирания ", написа Иван Иванов.



Той твърди, че в парка се палят дървета и се притеснява, че е възмножно да бъде провокиран огромен пожар.

" Проблемът е, че се палят дървета и може да си визиите какво би станало, в случай че пламне гората. За това, че не е прелестно да минаваме около такава панорама всеки ден, не приказвам ", добави още Иван.

Божидар Дуков, който разяснява обявата, е на мнение, че би трябвало да има огромни кошове с торби и табела, която да оказва по какъв начин би трябвало да се поддържа непорочност.

" Общината би трябвало да наеме в тези сезони млади и мощни мобилни общински служители на реда с колела за парковете " Аязмо " и " Бедечка ", с цел да се пази от вероятни пожари и вандали, рушащи направеното с толкоз труд и средства! ", разяснява още Божидар.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР