Любимката ни Нина Добрев винаги е демонстрирала страхотно тяло, на

...
Любимката ни Нина Добрев винаги е демонстрирала страхотно тяло, на
Коментари Харесай

Как поддържа форма Нина Добрев

Любимката ни Нина Добрев постоянно е демонстрирала ужасно тяло, на което завиждат доста дами.

Оказва се, че актрисата с български корени не се поти ежедневно в залата, с цел да го реализира. Нина е почитателка на йогата, а не на силовите тренировки. Тя изяснява, че тренира просто, с цел да се усеща добре, а не тъй като “трябва ”. Прави йога по четири пъти седмично и даже върви да тича в парка, тъй като това й работило лечебно.

Българката разкрива, че точно йогата е тази, която е трансформирала напълно тялото й . Също по този начин Добрев предлага някои от позите като савасана, която съгласно нея е най-лесната и подготвя съзнанието към медитация.

Тя обаче внимава с храната и се подлага на диети единствено, когато би трябвало да се снима по долни дрехи . Поне един път в седмицата обаче, тя си хапва всичко.

“О, обичам бургерите. Обожавам ги! Обичам да си закупувам огромен, апетитен бургер с домати, маруля, горчица и кетчуп, сос барбекю и тартар. Всичко това на едно място ”, признава си Нина.

Докато снима обаче, Добрев внимава доста с храната. Тя разкрива, че хапва дребни порции, постоянно храни богати на протеини като бадемите да вземем за пример.

“Красотата изисква жертви. Лошото е, че когато би трябвало да се подлагам на диета ставам извънредно нервна и не желая никой да ми е пред очите. Непрекъснато съм в неприятно въодушевление и от време на време съм склонна да обиждам всички към себе си. Но все пак, най-важно е да не не помня от кое място съм тръгнала “, признава хубавицата.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР