Любимката на всички малки момиченца – Барби, си има нова

...
Любимката на всички малки момиченца – Барби, си има нова
Коментари Харесай

Розово Мазерати за Барби

Любимката на всички дребни момиченца – Барби, си има нова кола, откакто италианският производител Maserati и Mattel - компанията за играчки, която прави известната кукла, се сплотиха, с цел да основат персонализирано Grecale в изумителен колорит на розово.

Фирмата с тризъбец в емблемата ще създаде единствено две копия, като първото от тях към този момент може да бъде закупено в универсалния магазин Neiman Marcus за 331 000 евро по обменния курс. Вторият автомобил ще бъде изработен следващата година, като тогава ще стане ясна и ориста му. Ултра редкият Maserati MC12 Corsa ще ви шашне Накратко.

Болидът е към този момент на 10 години. Но наподобява извънземно. Между 2004 и 2005 бяха създадени общо 50 бройки, като всяка една бе прочие.. Прочети повече На процедура целият екстериор на това Grecale е затрупан с розова багра, до момента в който цветът Acid Yellow се появява тук-там като рамката на решетката, предния похлупак и долната част на задната ризница.

Като свършек, преливащо покритие прибавя резултат на дъгата към каросерията, до момента в който името на Барби се появява на предните калници, а логото на известния воин „ B “ е изобразено на С-колоната. Това Grecale получава и лети джанти с доста спици с черно покритие. И с цел да ги увенчае, тризъбецът на Maserati, който може да се види в центъра, е в цвят Acid Yellow.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР