Любимият й позволявал да се вижда единствено с майка си.

...
Любимият й позволявал да се вижда единствено с майка си.
Коментари Харесай

Бомба! Вижте Новото Гадже На Слави Трифонов! Папарашки Снимки!

Любимият й разрешавал да се вижда само с майка си. Двете дами били доста близки и се срещали на обяд или вечеря в едни от най-изисканите столични заведения за хранене. Естествено харчовете им поемал Дългия.



Колаж: Хотарена.нет

Жертвата да стои затворена обаче си заслужавала. Освен джобните Слави позлатил Мартина с най-скъпи дарове. За каквито не една или друга златотърсчка може да си мечтае.

Джорджевич бръмчи из столицата с първокласна лимузина. Номерът, на която припомня на едно от возилата на Трифонов. Мартина се била срещнала с роднините на шоумена. Но най-вече си паснала със сестра му Петя.



Според слуховете Гологлавия водещ гепил Марина от своя сътрудник и сценарист Светльо Митев. Русокосото прелъщение употребило близкия до Слави човек едвам се докопа до боса. За никого не е загадка, че началото на аферата им съответства с напускането на Митев, предават от hotarena.net.

Тези, които са паметливи се сещат, че Трифонов не за първи път краде жена от сътрудник. Отдавна се шушука, че преди Борис Солтарийски жена му Аделина имала връзка с шефа на шоуто на Слави ”.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР