Любимият турнир в Китай на снукър звездите Шанхай Мастърс все

...
Любимият турнир в Китай на снукър звездите Шанхай Мастърс все
Коментари Харесай

Снукърът ще остане без Шанхай Мастърс тази година?

Любимият шампионат в Китай на снукър звездите Шанхай Мастърс към момента не е с доказано място в календара за 2017/18 година и съгласно непотвърдени информации въобще няма да се организира в границите на сегашния сезон. Към момента в формалния график за акцията на уеб страницата World Snooker е записано единствено, че сред 13 и 19 ноември е плануван “ранкинг шампионат в Китай”.

China's Ding Junhui crowned at Snooker Shanghai Masters pic.twitter.com/E40SA4wo9O
— chinadotcom_en (@chinadotcom_en) September 26, 2016
Дори да не станем очевидци на триумф в договарянията за Шанхай Мастърс, а за някакъв различен шампионат, е мъчно да се планува по какъв начин топ състезателите ще се оправят чисто логистично с напредването, тъй като тъкмо тогава в календара има четири следващи събития - Международният шампионат в Китай е от 29 октомври до 4 ноември, след това би трябвало да се пътува до Ковънтри за “Шампион на шампионите” от 6 до 12 ноември, по-късно идва въпросният “ранкинг шампионат в Китай”, а на 20 ноември е Откритото състезание на Северна Ирландия. Няма нито един почивен ден в този интервал и играчите още веднъж ще би трябвало да пътуват напрегнат, с цел да стигнат в точния момент на място.

Така излиза, че може и в действителност да е добра вест за тях неналичието на към момента незнайния “ранкинг шампионат в Китай”, тъй като другояче няма да имат време за никаква отмора сред огромните събития.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР