Любимият на Гала – Стефан Николов, да печели и от

...
Любимият на Гала – Стефан Николов, да печели и от
Коментари Харесай

Стефан на Гала печели хилядарки от реклами за подсилване на полова мощ

Любимият на Гала – Стефан Николов, да печели и от реклами в интернет. Той промотира артикули за намаляване и полова мощност, които всекидневно хвали на почитателите си в обществената мрежа, видя HotArena.

Според осведомени Стефан е прибрал няколко хилядарки, с цел да популяризира сякаш чудедейните хранителни добавки. Мъжът на Гала твърди, че те покачват равнищата на тестостерона, усилват либидото, възвръщат мускулите и изгарят мазнините.

След края на „ ВИП Брадър ” Стефан се е посветил най-много на пчеларския си бизнес и надали  ще се върне в екипа на „ На кафе ”. През миналия тв сезон той водеше предаването дружно с Гала, само че очевидно феновете се наситиха на облика му и продуцентите на утринното шоу не имат намерение да го връщат на екран.

Николов твърди, че е доста удовлетворен от присъединяване си в риалити формата , тъй като по думите му не се поддал на провокации и съумял да отбрани правилата си. Популярността му повишена двойно, хората по улиците го разпознавали, а разнообразни компании го търсели за реклама. Банковата му сметка набъбнала и с хонората от „ ВИП Брадър ” възнамерявал да заведе Гала на екзотична отмора през януари. Стефан се похвалил пред познати, че краткотрайната разлъка им подействала благотворно и връзката им в този момент процъфтявала, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР