Любимият актьор от хитовия сериал Откраднат живот Филип Буков преживя

...
Любимият актьор от хитовия сериал Откраднат живот Филип Буков преживя
Коментари Харесай

Мъжкият секссимвол на българското кино оцеля по чудо след инцидент

 Любимият артист от хитовия сериал " Откраднат живот " Филип Буков претърпя нещо кошмарно и оцеля като по знамение, заяви " Блиц ". 

Мъжкият секссимвол на българското кино решил да употребява съботния ден за спорт и приятни моменти с другари. Затова отишъл на езерото Панчерово, където с приятели да покарат кану - нещо, по което се запалил в последните месеци и е мощно предан на този тип воден спорт. Съботната стихия, която се развихри съвсем в цяла България, не подмина артиста, а той насмалко да загуби живота си. 

Страшната стихия се развила за секунди, а артистът и негов другар се оказали заклещени в езерото. Силният вятър ги обърнал във водата, а излизането им се оказало невероятно. " За малко да се напикая в лодката ", съобщи Буков пред приятелите си. 

Обърнатото кану направило усещане на техен прочут край брега, който отишъл да помогне на бедстващите. Филип се надява в никакъв случай да не изпита това възприятие още веднъж, защото е имало сериозна заплаха от най-лошото, а тъкмо в такива моменти човек си прави равносметки и прави оценка кое е най-важното в живота му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР