Любими образи от Замръзналото кралство - хитовата анимация на Дисни

...
Любими образи от Замръзналото кралство - хитовата анимация на Дисни
Коментари Харесай

Героите от "Замръзналото кралство" се връщат на екран с "Тайната на Коко"

Любими облици от " Замръзналото кралство " - хитовата анимация на " Дисни " от 2013 година - ще се върнат на екран с нов късометражен филм, оповестяват разпространителите от " Форум филм ". 20-минутният " Коледа с Олаф " е подарък на студиото за празниците и ще бъде прожектиран в кината дружно с " Тайната на Коко " - новата пълнометражна анимация на " Пиксар ".

" Замръзналото кралство " отнесе два " Оскар " -а - за анимация и истинска ария (Let it Go), и накара милиони деца по света да си припяват мелодиите от кино лентата. " Коледа с Олаф " съдържа четири нови композиции, изпълнени от Джош Гад (Олаф), Кристен Бел (Анна) и Идина Менцeл (Eлза). В новото филмче едноименният снежен човек се насочва в търсене на най-забавните коледни традиции, откакто се оказва, че двете девойки нямат свои лични фамилни обичаи. Режисьори са носителите на " Еми " Кевин Дитърс и Стиви Уермър-Скелтън.

" Коледа с Олаф " ще бъде прожектиран единствено и само дружно с новата анимация на " Пиксар " " Тайната на Коко ", който потегля по кината на 24 ноември. " Дневник " и " Форум филм " пък дават опция на читателите да завоюват истински награди от " Тайната на Коко " със своята киноигра. Отговорете на въпроса до последните минути на неделя, 26 ноември, и ще влезете в томболата за чанти, блутуут колонки, рамки за фотоси и несесери.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коко (7)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР