Любимата на цяла България лична лекарка д-р Гергана Николова разплака

...
Любимата на цяла България лична лекарка д-р Гергана Николова разплака
Коментари Харесай

Страшна трагедия с любим лекар. Разтърсващ разказ

Любимата на цяла България персонална лекарка доктор Гергана Николова разплака всички, разкривайки жестоката покруса, която я е сполетяла. Пиян водач е лишил живота на сина й.

Д-р Николова описа за голямата персонална покруса, до момента в който разясняваше случаите, които предизвикват на пътя използвали алкохол или дрогирани водачи.
-->
„ Може да няма подобен шанс водачът или някои от хората на пътя, когато се минава с автомобил на червен светофар. Говоря за седнали зад кормилото пили алкохол или взели наркотични субстанции водачи.

Винаги има една майка у дома, която чака детето си и може да не го дочака, това е най-проблемното и най-страшното. Аз съм от тези хора, които не дочакаха сина си поради подобен водач “, призна в „ Пресечна точка “ по Нова Тв доктор Николова.

„ Искам да кажа на всички, които сядат по този начин на кормилото: Вие, имате майка, тя ви мисли и тя ви чака да се приберете у дома, и да се обадите, че сте пристигнали. Всеки един от нас има деца, има близки, има родители и тогава когато те са зад кормилото, той просто желае да се приберат живи и здрави у дома.

Съжалявам, че по този начин прочувствено, приказвам, само че съм човек, който го е претърпял от първо лице, и ще кажа единствено едно, че няма нищо по-важно от живота и от здравето.

Не го споделям единствено като доктор, споделям го като човек, като майка, като родител, който седи и чака детето му да се прибере. Когато един родител изгуби дете, той губи своя живот “, сподели още доктор Гергана Николова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР