Любимата на мнозина актриса-спасителка Памела Андерсън изпрати писмо до председателя

...
Любимата на мнозина актриса-спасителка Памела Андерсън изпрати писмо до председателя
Коментари Харесай

Памела Андерсън написа писмо до Цвета Караянчева

Любимата на мнозина актриса-спасителка Памела Андерсън изпрати писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева . В него тя приканва българските депутати да придвижат гласуването на законопроекта за възбрана на развъждането на животни за скъпи кожи в страната.
Законопроектът е входиран в Народното събрание през септември 2019 година Андерсън приканва България да последва образеца на Австрия, Англия, Белгия, Словения и доста други европейски страни, които към този момент не разрешиха развъждането на животни за козината им.
 Учени поддържат възбраната на фермите за скъпи кожи Учени поддържат възбраната на фермите за скъпи кожи
Институтът по биоразнообразие и екосистемни проучвания при Българска академия на науките, Националният природонаучен музей при Българска академия на науките и Биологическият факултет към...
" Най-отговорното решение за здравето и благосъстоянието на хората и животните е да се забрани развъждането на животни за скъпи кожа. Това би понижило заплахата от бъдещи пандемии и ще спести живота на безчет животни, които са убивани грубо всяка година ", се споделя в писмото.
Писмото има за цел да притегли внимание към страданието, което животните във фермите за кожи, са принудени да изтърпят. " Затворени в дребни, мръсни телени кафези и лишени от всички свои естествени потребности, те постоянно полудяват от непрекъснатия живот в плен. Освен голямото страдалчество, което фермите носят на животните, те също съставляват сериозен риск за публичното здраве ", написа още холивудската звезда.
Припомняме, че през ноември предходната година, всичките си почти 17 милиона норки поради разновидност на новия ковид, открита в локална плантация за норки. През последните няколко седмици случаи на преместване на вируса сред хора и норки са документирани и във Франция, Гърция, Ирландия, Литва, Полша и голям брой други страни в света.
„ Индустрията за скъпи кожи предизвиква невъобразимо страдалчество на хиляди животни всяка година и съставлява заплаха за публичното здраве. Силен спад в търсенето на облекла и произведения с ествествена четина демонстрира, че все по-голям брой консуматори свързват ествената четина с свирепост и корист с животни. Крайно време е България да се причисли към възходящия брой европейски страни, които са забранили развъждането на животни за кожите им. Страната би трябвало да вземе съответни ограничения още в този момент “, споделя Петя Петрова , координатор за Източна Европа в ПЕТА Германия.
 Готвят митинг против развъждането на животни за скъпи кожи Готвят митинг против развъждането на животни за скъпи кожи
Пред фермата за норки в старозагорското село Маджерито на 19 октомври ще има митинг против развъждането на животни за скъпи кожи. Това...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР