Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски амбиции.Силиконовата блондинка

...
Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски амбиции.Силиконовата блондинка
Коментари Харесай

Ще й върже ли? Рачковица напира за актриса

Любимата на Димитър Рачков, плеймейтката Анита, има актьорски упоритости.

Силиконовата русокоска е показала интерес към курсовете по актьорско майсторство, проведени от школата МОНТФИЗ. Любопитството на Анита към специалността е подбудено освен от колегата в живота й, само че и от нейна близка другарка, която се образова в академията за млади артисти. Анита я съпровожда по време на няколко подготовки и й оказва цялостно подпомагане за театралното наличие. Димитрова с интерес е проследила целия развой на образование в школата, и се възпламенява от опцията самата тя да се запише.

В момента хубавицата страни от прожекторите. Според нейни близки по съвет на Рачков момичето не бърза с телевизионните изяви, само че има упоритости за такива. Тя нямала срещу да дебютира с някоя дребна роля в сериал. Нейният любим обаче я поучава да придобие повече опит и убеденост пред камерата и чак тогава да се появи обществено, с цел да не дава мотиви за злословия по отношение на артистичните й заложби. Сега плеймейтката заляга над учебниците. Тя учи в УНСС финанси и неотдавна е изкарала наложителен стаж към висшето образователно заведение в банка.

Преди да стане известна като половинка на артиста, хубавицата постоянно се снима в клипове на Пайнер. Именно по време на фотосите на песента „ Ние “ на братя Аргирови тя се среща с Рачков, писа „ България Днес “.

През 2017 година тя се явява на състезанието за най-сексапилни девойки „ Мис Плеймейт “. В същото издание победителка става Нора Недкова. В късото си показване за еротичната конкуренция Анита показва за себе си, че се занимава шест години професионално с бокс и мечтае за свое предаване.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР