Любимата българска изпълнителка пусна снимки с традиционна екстравагантна шапка. Макар

...
Любимата българска изпълнителка пусна снимки с традиционна екстравагантна шапка. Макар
Коментари Харесай

КИЧКА БОДУРОВА ОТМАРЯ В МЕКСИКО - slava.bg

Любимата българска изпълнителка пусна фотоси с обичайната екстравагантна шапка. Макар и в средата на 60те си години, тя подържа млад дух и свежа визия.

В момента Бодурова е на отмора със брачна половинка си в Мексико. С чаша коктейл в ръка на плажа изпълнителката се радва на живота и свободата. Преди три седмици звездата се похвали, че към този момент й е сложена и втората доза ваксина.

“С настъпването на пролетта получих и втората Pfizer. Готова съм за пътешествия, ураааа…” – написа певицата и пътуването не закъсня. Семейството е изчакало нужното време за създаване на имунитет и към този момент се радва на първата отдавна насам почивка. Кичка и обичаният й са в крайбрежния другоземен град Канкун. Отседнали са в един от най-хубавите хотели там и се радват на разкош и всевъзможни улеснения.

Ваксината срещу болестта ще разреши на Кичка да посети и родината това лято. Миналата година поради пандемията Бодурова не съумя да се прибере в България, само че този път няма да пропусне тази опция. Певицата има огромен фенклуб у нас, който я чака с неспокойствие. Вероятно Кичка няма да успее да провежда концерт в родния Бургас, само че време за среща с почитателите постоянно ще откри.

Още един член на фамилията на Бодурова се имунизира. Осиновената щерка на певицата, за която “България Днес” първи разкри, също получи имунитет. Така Кичка ще може да докара детето си в България през идното лято. Преди това да се случи, Бодурова ще пообиколи още малко света, за което бе зажадняла през последната година.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР