Любена Павлова, бившата жена на издирвания Пепи Еврото, изненадващо се

...
Любена Павлова, бившата жена на издирвания Пепи Еврото, изненадващо се
Коментари Харесай

БГ РЕАЛНОСТ: Полицаи в униформи товарят мебелите на бившата жена на Пепи Еврото?

Любена Павлова, някогашната жена на търсения Пепи Еврото, изненадващо се появи в известната Фейсбук група Squatting Slavs in Tracksuits, която събира иронични фотоси, показващи парадоксите на живота в Източна Европа.

Павлова е снимана в компанията на двама униформени чиновници на Министерство на вътрешните работи, които почтително ѝ оказват помощ да придвижи претрупана количка с нови мебели в паркинга IKEA в София. Вижда се и по какъв начин патрулката на Столична дирекция на вътрешните работи дежури до джипа ѝ, като евентуално водачът изчаква тя да се върне от магазина, оповестява „ Булевард България “.

Не е ясно по кое време и от кого са направени фотосите, преди да се разгласяват тази заран в Squatting Slavs – група с над 1,4 млн. почитатели от целия свят.

До момента няма и коментар от страна на Министерство на вътрешните работи за какво униформени служители на реда обслужват Павлова, която беше уличена в съществени закононарушения от следствието на Антикорупционния фонд против „ Осемте джуджета “.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР