Льорой Сане не попадна в групата на Манчестър Сити за

...
Льорой Сане не попадна в групата на Манчестър Сити за
Коментари Харесай

Жезус: Днес Сане не играе, но утре може да съм аз

Льорой Сане не попадна в групата на Манчестър Сити за дуела против Нюкасъл в събота, извоюван от “гражданите” с 2:1. Според Габриел Жезус това е предизвестие към останалите играчи на Сити. Сане не беше титуляр в нито един от дуелите от началото на сезона, а за последния не попадна в групата. Пеп Гуардиола съобщи, че аргументите са “тактически”, макар информациите, че наставникът не е удовлетворен от отношението на германеца към тренировките.

“Това е обикновено в този необикновен състав. Днес е Сане, само че в бъдеще може да съм аз или някой различен. Аз ще работя крепко с цел да не ми се случи това, показа Жезус. - Нормално е някои играчи да стартират по-силно, да са в по-добро положение. Надявам се, че когато той се върне в тима, ще е на 100 % и ще може да ни помогне”.

Тази седмица Сане ще бъде част от националния тим на Германия, откакто не бе извикан за международното състезание през лятото. 21-годишният Жезус пък не попадна в отбора на Бразилия за другарските срещи с Ел Салвадор и Съединени американски щати. Нападателят игра на Мондиала, само че разочарова с представянето си в Русия.

“Тези неща се случват. Последните няколко години постоянно ме викат. Този път не получих повиквателна. Нормално е, разбирам. Обадиха ми се и ми обясниха обстановката и аз разбрах. Надявам се националният тим да продължи да се развива и да побеждава. Винаги ще го поддържам, без значение дали съм в тима или не”, разяснява Жезус.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР