LYNK & CO, която е част от индустриалния гигант Geely Auto,

...
LYNK & CO, която е част от индустриалния
гигант Geely Auto,
Коментари Харесай

LYNK & CO стъпва в Европа с иновативен бизнес модел

LYNK & CO, която е част от индустриалния гигант Geely Auto, стъпва публично на европейския пазар, само че го прави по един различен и новаторски метод.

Първото пазарно предложение на LYNK & CO в Европа е електрифицираният модел 01, който става притежание на потребителите под формата на наемна месечна услуга, която обаче крие забавен миг. В зависимост от версията си, месечната такса, която би трябвало да бъде заплатена за ползването на колата може да доближи до 500 евро, само че в това време от компанията споделят, че главният наемател ще има пълното право да дава за употреба автомобила на родственици или близки с помощта на приложение за мобилен телефон и подобаващ цифров ключ за достъп, като това може да докара до сериозно намаляване на разноските посредством споделяне на разноските.

Ползването на услугата на LYNK & CO идва с безплатна застраховка, сервизни обслужвания и достъп до самата платформа за наемната услуга, а тези от потребителите, които имат намерение само заемат към този момент наетата кола, могат да си направят безвъзмездна регистрация.

, който става наличен също и за непосредствено закупуване, с възможност за онлайн поръчка и последваща доставка до адрес, е оборудван с допустимо най-високото ниво на наличната екипировка. Реално клиентите би трябвало единствено да изберат цвета на екстериора- черен или наследник, и вида задвижване- зареждаем (plug-in) хибрид с до 70 километра побег в чист електрически режим или хибрид.

Първият център на LYNK & CO в Европа ще бъде отворен в Амстердам след няколко седмици, а до края на годината подобен ще бъде открит и в Гьотеборг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР