Лятото предстои, а вие не сте в най-добра форма. Това

...
Лятото предстои, а вие не сте в най-добра форма. Това
Коментари Харесай

Храни, които убиват апетита

Лятото следва, а вие не сте в най-хубава форма. Това е обикновено след дългите зимни месеци и богати празнични трапези. Как да привикнете с по-лек хранителен режим и по какъв начин да ограничите храненето. Отговорът е с храни, които убиват апетита. Вижте кои са те.

Ябълките – те са здравословни и нискокалорични. Освен това са превъзходен метод да залъжете глада или да замените шоколада с една сочна ябълка.

Лененото семе – то се съдържа в храните, които оказват помощ за по-бързото изгаряне на калории. Три супени лъжици от него, смесени с кисело мляко са чудесна и здравословна закуска, която ще ви поддържа сити. Освен това до съдържа 27 съставки, които са потребни за предварителна защита против ракови болести.

Кофеин – макар противоречивите му качества, кафето несъмнено е един от методите да се освежите и да подтиснете глада. Консумирайте в естествени количества, не прекалявайте въпреки всичко.

 Храни, които убиват апетита

Водата – положителната хидратация е решителен фактор в борбата за положително здраве и форма. Понякога тялото бърка глада с жадност, а когато човек е обезводнен яде двойно повече. Пийте повече вода и ще намалите апетита.

Пилешката или зеленчукова чорба – в случай че стартирате храненето си със чорба, тя ще понижи желанието за второ ядене. Горещите течности прогонват глада. Протеините в пилешката чорба и нискокалоричната зеленчукова чорба поддържат възприятие за задоволеност.

Овесена каша – с цел да се вкарате във форма или да избегнете глада, би трябвало да консумирате овесената каша или ядки. Овесът е с най-високо наличие на диетични фибри от всички житни растения. Той е превъзходен метод да убиете глада.

Риба сьомга – тя е най-богата на омега 3 аминокиселини. Те са признати за най-хубавите съставки за чудесна форма. Консумирането на сьомга подсигурява облекчаване на глада и малко калории.

Бадемите са източник на потребни мазнини и съгласно множеството учени, те се подреждат на първите места за най-здравословни храни. Бадемите са превъзходен метод да замените някой хамбургер, а и ще ви държат сити по-дълго време.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР