Лятото е времето за лежерната походка и желанието да предприемаме

...
Лятото е времето за лежерната походка и желанието да предприемаме
Коментари Харесай

Градините на Бъкингамския дворец отварят за пикник и разходки

Лятото е времето за безгрижната походка и желанието да подхващаме разходки към зелени гледки. А когато можем да надникнем през кралските очи и да се докоснем до техния живот, светът става единствено мотив за въображение.

Посетителите на градините на Бъкингамския замък към този момент ще могат да се любуват без придружители на градините в лондонския дом на английската кралица Елизабет Втора и даже да си вършат пикник на една от необятните поляни. Тази година, до месец септември, против билет от 16,50 английски лири, туристите ще могат да се разхождат сами из парка на Бъкингамския замък. Досега в градините се допускаха единствено проведени визити, като разрешението за пикник също се дава за първи път.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Buckingham Palace Shop (@buckinghampalaceshop)

Приказното място разполага с панорама към езерото от 3.5 акра и неговия остров, който е дом на кралските кошери. Тук са и величествените чинари, засадени от кралица Виктория и принц Алберт. Има голям брой зелени гледки - булевардът на индийските кестени; Розовата градина; лятната къща и ваза Ватерло. В парка има и сбирка от черници, особено подбрана и засадена от основния кралски градинар през 2000 година
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Buckingham Palace Shop (@buckinghampalaceshop)

Градините са дом на над 1000 дървета и 320 разнообразни диви цветя и треви. Мястото прилича оазис, който впечатлява с дива природа и се намира в сърцето на столицата.

По традиция кралицата е хазаин на три култивиран празненства в парка на двореца, само че през последните две години те не се провеждат поради пандемията.

Понастоящем популярното място отваря необятно порти - разходката дава обещание да бъде приятна, а гледките вълнуващи!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jenn (@jennirl10)
 Принц Джордж умили феновете на финала на Евро 2020
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР