Лятото е време за слънце, море и плаж, но също

...
Лятото е време за слънце, море и плаж, но също
Коментари Харесай

Лятото е тук: Ето няколко идеи за прически, които ще ви спасят от жегата

Лятото е време за слънце, море и плаж, само че също по този начин и за горещини, които могат да създадат нашата коса нетърпим а. Затова, ето пет хрумвания за летни женски прически, които ще ви спасят от жегата и ще ви оказват помощ да изглеждате стилно и свежо през целия сезон.

1. Плетени коси 

Плетените коси са съвършени за лятото, защото държат косата надалеч от лицето и врата, където се натрупва най-вече топлота. Можете да изберете класическия френски плетен кос, който е грациозен и подобаващ за всевъзможни мотиви, или да опитате по-различни разновидности като рибена кос или корона от двойни плитки.
 iStock
2. Висока конска опашка 

Ако желаете да се освободите от косата си и да се чувствате по-свежи, високата опашка е идеалният избор. Освен, че елементарно ще си я извършите, може да добавите аксесоари като панделки или шноли, с цел да придадете още повече жанр на прическата си.
 iStock
3. Прическа със скрънчи

През последната година те са желани от женската публика през цялата година. С него може да си спретнете красива прическа и въпреки всичко да освободите няколко падащи кичура 
 iStock
4. Разрошена къдрица

Ако имате естествено вълниста коса, лятото е съвършеното време да я покажете. Просто нанесете малко артикул за стилизиране, с цел да придадете спомагателен размер и формулировка на къдриците си. Разрошената къдрица е свежа и безгрижна прическа, която ще ви помогне да изглеждате стилно и естествено.
 iStock
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР